08.02.2009, 11:22.32 | |
LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartChtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s touto TV.Celkem dost bzuči a já to slyším i ze 2 metrů.Halvně jak je na TV menu třeba AV Receiveru černé pozadí.Už jsem ji jednou reklamoval v Datartu a za nějakou dobu SMS TV je opravena.Doma ji zapnu a dělá to to samé.V opravném listu napsáno zatlumení cívky L101 v invertoru.Mírné bzučení je dáno konstrukcí BTVP a jeho obvodů.Není vadou.Naším jsem kupoval Sony 52W4500 a ani z 1m nejde slyšet žádné bzučení jen když dám ucho na zadní stranu krytu. Tak at mi neříkají že u Panasonic je to dáno a já si budu užívat i bzučení ze 2m.Ten Datart už mě pěkně štve dluží mi peníze už skoro měsíc za nedodaný iPod Touch a ted i s reklamací TV.Je nějaká možnost dostat peníze zpět nebo aspon jinou TV? Znáte někdo jak se postupuje? |
![]() dtomik |
08.02.2009, 11:36.20 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartVelmi obtížné řešení.Bzučení nejspíše nebude porušovat normu. Což ti nijak nepomůže. Možná vejít v osobní styk se záručni opravou, flaška v ruce technikovi, aby to ucho přiložil s tebou a ukázáls mu, oč jde přesně - ono to asi spravit jde. Navíc zajistit, aby to byl mladý technik, sluch na vyšších kmitočtech slábne od cca 25 let mnohem prudčeji, než zrak, a "brýle" na to nejsou... Nebo loudit u Datartu...co vyloudíš...možná něco jo. Ale nárok asi nemáš na nic. Kup si příště Kuro nebo Bravia a dělat ti to asi nebude. Je to jakoby sis stěžoval, že u Dacie Logan drnčí plech. U mercedesů nedrnčí. Většinou. |
![]() Antonín |
08.02.2009, 11:37.01 | |
Asi Ti to moc nepomůže.Mohu přispět mou zkušeností s reklanací malého přijímače analog/digitál Evolve Corona 7" v Datartu.1. Při prvním (i kterémkoliv dalším) osobním kontaktu s oddělením reklamací je třeba vystupovat klidně a s nadhledem. 2. Zkontrolovat si, že jednáte přímo s vedoucí na úseku reklamací a že tato osoba nehodlá odjet na dovolenou v průběhu několika příštích týdnů. Vždy jednat jen s touto jedinnou osobou. 3. Zkusit slušně požádat o výměnu kus za kus. Já se totiž po měsíci dozvěděl, že tyhle malé televizky stějně jen vyměnují kus za kus. Už víte, kde jsem všude udělal chybu ? R^ Navíc. Třeba v Datartu v Č.B. údajně není na prodejně TV signál ani v účastnické zásuvce. :ogre: |
![]() mirasat |
08.02.2009, 11:43.32 | |
mirasatTen bod číslo jedna je velmi důležitý.Jakékoliv vystouplé žilky na spáncích, zarudlost v obličeji, či kudla v kapse je nepřípustná.Ideální je hovořit s obézní spocenou dámou ve středních letech, kterou doma sere manžel,protože se tahá s mladšíma a na ní si v práci každej otevírá hubu.A především, absolutně neví co po ní člověk chce,jelikož je odbornice pouze na odemykání a zamykání pokladny a prodejny. |
![]() Saxon |
08.02.2009, 11:43.59 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartBzučí to hodně mám i tu Sony Bravia 52W4500 a říkám že ta nebzučí. A chápu že jemné bzučení je v normě. Ale slyšet bzučení ze 2 i 3m mi nepříjde jako norma.Zkusím zavolat do opravny Panasonic a zeptat se co to je to jejich mírné bzučení at mi to nějak definuje.Panase mám k PC a na full HD filmy se dívám z 1m tak mě to štve když slyším bzučení.Možná že mi poradí at si pustím receiver hlasitěji. |
![]() dtomik |
08.02.2009, 11:44.57 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartTa moje reklamace probíhala na etapy, během kterých jsem pochopil, že zmiňovaná televizka není zrovna kvalitně řešena.Televize jsem si pak už vozil domů jen na půjčení...zkoušení..., během něhož se na nich objevovaly různé jiné závady (například občasné rozpadání obrazu i při perfektním signálu). Náhle však, štěstí se ke mě čelem obrátilo a jedna z televizek zafungovala... |
![]() mirasat |
08.02.2009, 11:50.30 | |
@dtomikKoupil jsem si onehdá autoradio Pioneer - asi tak za desítku. Má značný šum, motor ho většinou přeřve, tak jsem to nechal plavat... :8)Pořád mám takovou představu o panelu bez repráčků. Výrobci mají představy jiné. Rv |
![]() mirasat |
08.02.2009, 11:51.48 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartTo ani nestraš s etapama.Zkusím v pondělí zavolat na TS NOVA je to ta opravna co to opravovala.At si to poslechne někdo kdo nemá naslouchátka nebo walkmana na uších. Nejlépe neopravitelná závada at si můžu doplatit a vzít tu Sonku.Ale to je jen přání.No a jinak ty peníze co mi dluží na to mi bylo sděleno že mají právo si je nechat celý měsíc. Je to tam banda ...v tom Datartu |
![]() dtomik |
08.02.2009, 12:15.40 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace Datartmožná se obrátit přímo na zastoupení Panáka v Čechách, nemůžou si dovolit poškozovat vcelku dobré jméno, tady bych bral jako největší závadu nákup v Datartu, jen je mi divné, že jsi nevyužil zákonnou lhůtu ke vrácení dané věci. |
![]() poky1 |
08.02.2009, 12:25.46 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartDoporučuju z vlastní zkušenosti být při reklamacích NA OPAK rázný,neodbytný nedělat skromného a ustrašeného a pokorného a už vubec něco zkoušet z bonbonierama nebo flaškama...Ale to vše jsou typické vlastnosti českého človíčka.. Je to v nás z dob nedávných... Já vyreklamuju všechno.Nechám si zavolat třeba ředitele z toho obchodu.Bohužel někdy se mluví hlasitěji ale jinak to nejde. Ale jak se necháte odbýt a technik aby měl klid Vám řekne/vymyslí si že je to scartem nebo nějakou jinou hovadinou a vy sklopíte uší a odpochodujete domů... Tak je špatně a špatně.... |
![]() pat |
08.02.2009, 12:32.00 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartTed už si v Datartu nekoupím nic.Počkám až mi do měsíce vratí peníze za iPod Touch který nepřišel. Ale jestli to takhle praktikují tak si musí pěkně vydělat na úrocích z cizých pěněz.Banda zlodějů to je.Pohledám číslo na zastoupení Panasonic. |
![]() dtomik |
08.02.2009, 12:35.09 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartDocela souhlasím s patem- vyreklamuju výměnou zboží třeba i v sobotu večer,když se cukají tak nechám jakoby náhodou pootevřenou peněženku a v ní průkaz zaměstnance naší firmy a každej si hned rozmyslí jestli si dělat ostudu u konkurence :laughing: |
![]() decmen |
08.02.2009, 12:36.42 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartChtěl jsem napsat že žijí na úrocích z cizích peněz.A taky s nima nic neuděláš pošlou mi je na účet zpět až se jim to bude hodit |
![]() dtomik |
08.02.2009, 12:42.50 | |
@patZařval jsem si tam dost.V Datartu vůbec nefungovala vnitřní komunikace a zastupitelnost, vše stálo a padalo s přítomností vedoucí oddělení. Zbytek zaměstnanců na to totálně sralo... Když člověk jedná se správnou osobou, je výsledek mnohdy lepší, než je-li důrazný na laxní loutku. |
![]() mirasat |
08.02.2009, 12:44.58 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace Datartjá taky se nechovám vůbec plaše, kontaktuji telefonicky či emailem nejvyšší možné lidičky a pak je to jiný šrumec. |
![]() poky1 |
08.02.2009, 12:57.21 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartPate, flaška směřovala do servisu, ne k reklamaci, a to k dosažení stavu, na který nemáš právní nárok - tedy osobní předvedení závady a osobní identifikace zdroje hluku v servise, protože to nejspíše dělá nějaká civčka nebo chladič a půjde to snadno odstranit - s vysokou pravděpodobností - když se ukáže, co je ten hluk (jestli tomu někdo sundal kryl, tak už mu je jedno, jestli zatlimí L101 nebo deste dalších věcí, ne?)Jinak lze jistě v obchodě postupovat různě. Mně se naopak vždy lépe odmítají jakékoliv požadavky agresivních trumberů. Slušné lidi mám větší problém poslat do jejich mezí. Agresivnímu trumberovi klidně řeknu, že bzučení je v mezích normy a že je mi tedy neobyčejně líto, ale nadělat s tím nic nemůžu. Norma je norma, pane. Vidíte sám. Dejte si do uší špunt, abyste slyšel normalizovaně. Ale prodavač v Datartu nejsem, tak na ně třeba ramena mohou fungovat... Moje životní zkušenost mne ovšem učí, že asertivní jednání je úspěšnější. Vždycky. Ale to se musí umět a někomu jiné jednání, než ramena, nezbývá. P.S. Co jiného všichni očekáváte od Datartu? Prodává to nejlevnější šmejdy, protože to lidi kupují, za ceny jako na internetu, tedy s minimální marží, bez koruny na financování jakýchkoliv služeb...co toho může být konec? Já znám hospody, kde je pivo za 15 Kč, a jídlo za 50 Kč. Ale že bych se tam mohl dobře najíst, nečekám...prostě tam jdu, když mám velký hlad a je mi jedno, že ubrousek bude papírový. Datart (a všechny tomu podobné obchody) je takový elektrický Lídl. Dtomiku tušíš, kolik je teď v bance úrok? Mohu tě ujistit, že z tvých peněz nikdo, a to ani nešťastný Datart, nežije a žít nemůže. Můžeš se uklidnit. |
![]() Antonín |
08.02.2009, 13:06.05 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace Datartjinak v klidu může kontaktovat sdružení ochrany spotřebitele, ale to je běh na dlouhou trať, Antonín si plete agresivní a asertivní, bylo by dost podivné držet někoho pod krkem a čekat že to pomůže :))) |
![]() poky1 |
08.02.2009, 13:06.39 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartNé jen z mojich pěnez ale i z cizích.V bance jsou úroky 3-3,5 procenta.Jestli takhle dluží peníze stovkám lidí tak to mají slušné přilepšení.Ale to je vedlejší jde o tu jejich drzost nevrátit peníze které jim nepatří |
![]() dtomik |
08.02.2009, 13:06.55 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace Datart@dtomikVybodni se na datart a běž do Okay. Televizi ti do opravy(posouzení technika) vezmou zdarma, v případě nespokojenosti ti nabídnou jiný.. Neboj, vrátí se jim to. |
![]() Tomik535 |
08.02.2009, 13:09.00 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace Datart@pokyAntonín to napsal ok. V pohodě. ;) |
![]() Tomik535 |
08.02.2009, 13:13.41 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartPříště cokoliv koupím urychleně otestuji a jinak to poletí zpět odkud to přišlo.Týká se to různých DVD rekordérů které hučí jak když startuje letadlo a u TV bzučení. Mě štve večer i ta svina komár jak bzučí a já nemůžu usnout.Tu TV jsem nestihl otestovat do 14 dnů. Kvůli zpožděné dodací době jsem odjel na dovolenou. No jinak Okay je na tom asi podobně jako Datart. Nemám zkušenost |
![]() dtomik |
08.02.2009, 13:16.04 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartNení. Záruka spokojenosti - 30 dnů.Mě komáři neštípou, když mě kdysi chlapi v práci přijeli vystřídat, divili se, jakto že nemám zapnutý brise elektric.. :laughing: |
![]() Tomik535 |
08.02.2009, 13:35.51 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartZdravim mel jsem podobny problem. Vlastnim panasonic LCD model TX-32LXD70F - koupeny v cervnu 2008. Po sesti mesicich se objevilo silene piskani-bzuceni slysitelne az do vzdalenosti 3 metru. Reklamace byla vyzizena za 14 dni, popis opravy byl: oprava zdroje. Ted je vse v poradku. |
![]() bublak |
08.02.2009, 13:46.07 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartAle i tak je to svinárna. Jsou na té TV různé obrazové režimy jako Dynamický který se používá na prodejnách a potom normální,automatický a na ten dynamický je to bzučení slabší ale i tak to je dost slyšet. Normální režim je pro mě osobně silé bzučení.V pondělí budu volat všude kde se dá.Díky všem za rady.Ale tuším že řeknou je to v normě a já se zcvoknu. |
![]() dtomik |
08.02.2009, 13:54.49 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartGarance autorizovaného servisuJsme přesvědčeni o kvalitě výrobků, které Vám nabízíme. Prodáváme se zárukou autorizovaného servisu od špičkových výrobců. Vyskytne-li se i přesto závada, stačí zavolat, nebo přijet. A to i tehdy, jedná-li se o výrobek zakoupený mimo řetězec prodejen OKAY elektrospotřebiče. I po uplynutí záruční doby Vám zdarma dopravíme výrobek do servisu a zpět na prodejnu OKAY. Po dobu záruční opravy Vám zdarma zapůjčíme náhradní televizor, žehličku nebo mobil. Z vlastní zkušenosti vím, že to funguje. Ale je to tvoje věc, nebudu dělat reklamu. |
![]() Tomik535 |
08.02.2009, 15:03.20 | |
Tomikmohu taky potvrdit zkušenost s OKAY, plazma LG 42PC1RR (červené zrnění v obraze) 14 dní před koncem 2-leté záruky, neměl jsem doklad o koupi a záruční list, při přestavbě domu sem to někde dobře uschoval. Jediné co jsem ukázal byl výpis z učtu že jsem tam před 2 roky něco platil kartou. Prodavač během 3-minut vystavil doklad a nová záruční list a TV byla do 3 týdnu opravena. (vyměnili celý panel) R^ |
![]() pakusi |
08.02.2009, 15:08.56 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace Datart@pakusiDělal jsem tam chvilku logistika. Vím plno dalších věcí, ale to si nechám pro sebe. Lidi si pro pár korun stejně uvrtaj koleno v e-shopech. Pak běhaj s 50kg balíkama na poštu. Ať se jim daří. |
![]() Tomik535 |
08.02.2009, 15:42.11 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartNo snad se s nima nějak dohodnu.Mám ji už rok tak. Ta telka stála kolem 37 tisíc a jsem ochotný i doplatit třeba i 10-30 tisíc za lepší jen abych měl pokoj od bzučení. |
![]() dtomik |
08.02.2009, 17:31.27 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartRok starou tv ti samozřejmě nevezmou, max. 30dnů a musí být v jejich nabídce.Ale když jsi ochotný do toho dát tolik peněz, zkusil bych tu možnost, co jsem ti již napsal, popř. nechal opravit za své, prodat a koupit novou. Je jedno, kolik stála před rokem, teď už se buď nevyrábí, nebo stojí polovinu.. Za ty prachy koupíš novou lepší a máš od komára pokoj.. :8) |
![]() Tomik535 |
08.02.2009, 21:38.12 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartNěco pro zasmání: pán si koupil v datartu fax z kopírkou a ktomu velkou cartridge a řekl prodavačovi že ma doma pevnou linku s adsl po ujištění že to bude makat odjel doma nandal velkou cartidge a ono nic vratil se reklamovat trochu se cukaly pan začal tak řvát že seběhly zakaznici a prodavači nakonec fax uznaly ale cartridge né a pan za řevu když ja hov.. tak vy taky rošlapal cartridge a odešel :laughing: |
![]() Denis63 |
09.02.2009, 09:00.35 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartNieco zo zivota: brat kupil nosic lyzi v Tescu, hned na prvej lyzovacke bolo okolo -20C tak sa nosic podchladil nesiel zavriet a brat ho dolamal, tak to isiel reklamovat 1x, 2x,3x,4x stale v klude im vysvetloval ze to nieje jeho chyba isiel este na 5 krat a potom mi hovori ze to vzdava. Tak som mu navrhol ze tam pojdem este s nim a budem na tu babu v reklamaciach zly a on bude akoze ten dobry zakaznik co sa chce dohodnut. Skoncilo to tak ze na mna zavolali ochranku Tesca a to som len mierne zvysoval hlas. :laughing: no a ked ma vyviedli tak bratovi okamzite vratili peniaze. Niekedy treba taktizovat R^ |
![]() PEPE8989 |
11.02.2009, 17:14.40 | |
RE: LCD Panasonic 37LZD70 a reklamace DatartTak se nic nedá dělat bzučení je normální vlastnost TV. Mám se obrátit na soudního znalce. Tak to asi nemá cenu. |
![]() dtomik |