| 12.07.2007, 09:13.13 | |
humax cr foxJeden priateľ má tento prijímač už dávnejšie a vždy po nejakom čase mu musím vziať kartu českú aj slovenskú a dať načítať v mojom prijímači,lebo cez jeho nejdú načítať zápisy.Keď chcem kontrolovať zápisy v jeho prijímači cez informácie o karte tak mi tam vyhadzuje nejaký nadpis UPC,namiesto toho TaT,alebo slovak telekom.Nie je to tým,že je v ňom nahratý nejaký softwarový bloker,ktorý ešte dávnejšie slúžil na pozeranie UPC?Ako sa dá pomôcť,treba prehrať nový software poradte mi.Ďakujem.P.S.Má externú dvojčítačku,ale nepomôže to ani keď karty vsunie osobitne do orig.čítačky. |
![]() labsat |
| 12.07.2007, 09:51.53 | |
Problém je ta externá dvojčítačkakterá podle tvého popisu obsahuje hardwarový bloker. Bloker (PIC) nebo radějí celý "vzniknuvší chuchvalec" je nutno z přijímače extrahovat, vše zapojit do původního stavu, nahrát poslední soft - a foxík pojede jako víno vč.korektních zápisů na kartu.Je to pozůstatek minulé doby, kdy se "samodomo" do přijímačů montovaly různé "doplňky", které dneska samozřejmě brání správné funkci. Na Slovensku ti to opraví na info@satservis.sk zorbas |
![]() Zorbas |
| 12.07.2007, 10:24.57 | |
RE: humax cr foxNeviem či sme sa rozumeli tá dvojčítačka sa dá vybrať je to plošák,ktorý sa vsúva do orig.cryptoworks čítačky a do neho sa vsúva česká a slovenská karta.Já ten plošák z čítačky vyberiem dám do originál čítačky kartu a zápisy neprejdú aj tak.Myslel so či existuje soft na cr fox,ktorým by som prehral ten starý soft,ktorý tam vypisuje pri načítavaní zápisov nejaký údaj "UPC".Vďaka za rady. |
![]() labsat |
| 12.07.2007, 11:52.57 | |
@labsatono okrem tej externej dvojcitacky mozes mat aj vnutri sat prijimaca priamo na vnutornej citacke bloker s PIC (sice netusim naco ho tam kto daval, ale boli uz aj take pripady) Kludne sa s tym zastav a pokial mas obe karty 0d03 (cesku TandT a slovensku bielu Slovaklink) a pokusim sa to urobit aj tak aby slapala aj dvojcitacka a prechadzali aj zapisy na karty |
![]() Vlado Fogo |