![]() |
|
Technisat mediaport HD programyMam nainstalovany program Mediaport k prijimacu Technisat HD8-SX. Pri stiahnuti programu-nahravky, ktory bol nahraty z HD programu mi urobi subor TS4 a neprebehne konverzia ani do mpg ani do dvd formatu. Ine nastavenie tam nie je. Uz som prisiel na to, ze musim premenovat programy s diakritikou, pri SD programopch mi potom urobi ts a mpg subor, ale pre HD programy to nepomohlo a urobi len ts4, neda sa to prehrat ani v kmplayer, ani konertovat. POradte, prosim, ak viete, ako postupovat, dakujem. Staci mi to dostat do mpg alebo avi. |
Walter
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Technisat mediaport HD programyMediaportem to nejde. A ani neni plan, aby to slo. Musis pouzit neco jineho. Bohuzel |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 983 |
![]() |
|
RE: Technisat mediaport HD programyDVR studio, treba mi vypadlo |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 983 |
![]() |
|
RE: Technisat mediaport HD programyPři stažení K-Lite kodeků jde soubor TS4 normálně přehrát v media playeru. Chce to operační alespoň 4 GB. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Technisat mediaport HD programystahni programek TsRemux v.0.0.21.2 , tento programek umi prevest TS4 na TS(pripadne ti ho poslu na email) IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Technisat mediaport HD programytady mas odkaz at to nemusis hledathttp://www.videohelp.com/tools?d=TsRemux0212.exe IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Technisat mediaport HD programyDakujem, ten remux ide |
Walter
![]() |
|
RE: Technisat mediaport HD programyPripadne vyskušaj Cypheros TS doctor-1.0.45 je to 30 dnovy trial.Edituje, opravuje ,konvertuje a spája .TS (aj TS4) data z roznych sat.prijimačov vratane Technisatov. |
dady
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Technisat mediaport HD programyEste raz dakujem vsetkym, uz som to dal aj do avi. Prijemny vecer. |
Walter
![]() |
|
![]() |