![]() |
|
Noví CSLinkaři dávám tipabychom nezapoměli na pružné předplatné na neděli 21.11. vysílají CZ komedii 2BOBULE |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Noví CSLinkaři dávám tipDělají velkou reklamu,-na FILM PLUS je furt poznámka že se vysílá 21.11. Nevím jestli tento film stojí zato.ty BOBULE 1, nic moc- z těch nových produkcí je těžko něco solidního si vybrat... Beat. |
beat
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: Noví CSLinkaři dávám tipna nedělní oddechovku by se to mohlo hodit za pár kaček,mimochodem takový film jako SVĚTÁCI se už těžko podaří ne? |
Ufones
![]() |
|
ufonesNaprostý souhlas. Světáci byl nejlepší počin pana Podskalského - skvělá podívaná, které mi vždy zvedne náladu. R^Pokaždý pláču smíchy... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Noví CSLinkaři dávám tipno ja,ty nejlepší věci tohoto druhu dávno už jsou na Světě |
Ufones
![]() |
|
RE: Noví CSLinkaři dávám tipTakovej TANKOVEJ PRAPOR ,pro toho, kdo byl za Cepičky na vojně, taky dobrý. Musel bych na prstech spočítat tak uspěšné produkce-nebo máme velké nároky?Srandu udělat holt je opravdu kumšt. Beat. |
beat
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: Noví CSLinkaři dávám tipprazak postranecky hraje vinara, otres, slatanina prvniho stupne |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Noví CSLinkaři dávám tipSvětáci, Švejk s Hrušínským, Vesnička středisková, Postřižiny, to je nádhera.Včera byl na CSfilmu nějakej film "Únos", to bylo tak (nevhodné slovo)ní, až jsem to dokoukal celý a ještě hodinu po filmu jsem si myslel, že se mi to jen zdálo... Nedbal, Pešek, Boháč, Hanus, Hlinomaz a taková propagandistická píčovina... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
2.tip na dnes na NSFA CUP ve 20:45 v přehledu na liveonsat to není proč? |
Ufones
![]() |
|
2 Bobule jsou vynikající,proto...........se rozhodně dívejte.Nebudete zklamaní,je to skvělá zábava ! |
bogdan
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Noví CSLinkaři dávám tipano je to pekny film,dokonce to ma dnes reklamu v dnesnim metru na pul strany.kdo to plati :)filmový kanál film+ žádejte důrazně u svého kabelového, satelitního nebo IPTV operátora. dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Noví CSLinkaři dávám tipDruhý díl filmu bobule nedosahuje snad ani 10% toho co vybudoval film první RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Re:No viděl jsem tento film před cca 3-4 měsíci na netu, abych byl upřímný, byl jsem dost zklamaný, první film byl dobrý, ale u té dvojky to dopadlo jako u většiny podobných, snaha marná, hold marný pokus o navázání na úspěch. Ale 100 lidí, 100 chutí a názorůMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
![]() |