Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

digit.kabelovka UPC a SkyLink

Zdravím,
včera jsem byl u kámoše s viděl jsem jeho digit.kabelovku od UPC. Když jsem to porovnával s kvalitou co mám doma od SkyLinku, tak jsem se docela vztekal.
Sice mám větší úhlopříčku, ale s tím by si měl Panasonic poradit.

Na jeho kabelovce prostě programy, co mám SD, byly o třídu lepší.A to mě štve, protože i když si koupím kvalitní TV, tak obraz tomu neodpovídá.

hezký víkend, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digit.kabelovka UPC a SkyLink

a co maš za přistroj je to jedno s druhym :laughing:

hodaa
Registrace: 4/2006

Je to integrovaný v TV.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Jimmy

netrap sa s tym, SD bude vzdy len SD, kvalita nikdy nebude dobra Tiez som to riesil a musel som si zvyknut na SD kvalitu na novom TV. Hlavne, aby si mal dobre HD. Ja som si kupoval svoj TV kvoli HD a to hlavne blu-ray filmom, sat. je iba bocna zalezitost (zaujimaju ma vacsinou iba HD programy, ktorych je zatial malo a vacsina je to iba upscaling, co nema s HD nic spolocneho, je to klasicky SD obraz). SD bolo a je urcene pre klasicke CRT televizory, na LCD a plazmach si treba na menej kvalitny obraz zvyknut...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Mě se líbí, jak si někdo koupí 100-127cm Úhlopříčku a doma se na to dívá ze tří metrů a nadává, že nemá ostrý obraz a špatně jsem mu nastavil Parabolu atd. Ale hlavně, že má větší TV než chlapi v hospodě. Montuji většinou Digi-TV a když má někdo doma takovou TV, tak předem upozorňuji na obraz. Si všichni myslí, čím větší úhlopříčka, tím lepší obraz. Jo, ale v dostatečné vzdálenosti.

Rocco
Registrace: 2/2010

Jimmy

tak to neviem co mas doma ako ponastavovane, ale pokial viem tak lepsie kvalita SD programov ako Skylink cez kvalitny HD prijimac neexistuje...akakolvek kablovka moze byt len a len horsia

radolaco
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra