Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Filmbox HD EPG

Ahojte, máte správné EPG na Filmboxu HD? Vysílají Dobrý Will Hunting a v EPG mám Wasabi.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Filmbox HD EPG

EPG je špatně,to ale nevadí,protože tyto filmy budou vysílat do konce roku ještě patnáckrát a po Novém roku ještě stodvacetkrát,tak možná to dají do pořádku.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

je to tak ja píšeš

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Oni ještě vysílají , no honem ať mi ten senza filmový kanÁl neunikne Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Do prčic, chtěl jsem si nastavit časovač na nahrávání, bohužel i při takovéto rotaci mám úspěšnost zhlédnutí celého filmu asi 1% :))) :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

No třeba ten Will Hunting, nebo Tajemství oceánů, Home apod. (měl být dle epg příští týden) stojí za to.

Jackal

Nesedí aspon tady na parabole ten program ,zadej to ručně

bigj

Tak jsem to o poločase kontroloval a program tady na parabole taky NA P.R.D. takže Rv

bigj

"HOME" doporučuju stáhnout ve Full HD z netu. Viděl jsem ho i na tom slavném HDfilmboxu a obrazová tragédie oproti "HOME" co mám na hadru v MKV.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra