![]() |
|
promo akce Vánoce SkyLinkNevím jestli to tu už bylo, ale zatím jsem to neviděl :Všichni zákazníci Skylinku, kteří si do 23. 12. 2010 nově předplatí programový balíček MULTI HD minimálně na 2 měsíce získají v prvním měsíci předplatného kompletní programovou nabídku Skylinku. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
už to tu bylo sorry - nečístuž to tu bylo sorry - nečístVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: promo akce Vánoce SkyLinkej už sa stalo som to čítal :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: promo akce Vánoce SkyLinkBohužel neplatí pro ty, co by chtěli zaplatit do 23.12. a bude jim začínat předplatné třeba po novém roce.Já mám na nové kartě promo do 12.1.2011. V rámci toho mám i balíček CS TV a HBO HD. Když zaplatím včas, tedy během prosince tak mi MultiHD bude aktivováno od 12.1., ale dárek od Skylinku již 20.12. Takže z dárku se stane dárečíček, tedy HBO HD a CS TV na 8 dní (od 12.1. do 20.1.2011). Hustler a Man-X mě jaksi nezajímají. To mi odpověděli za Skylinku na můj dotaz. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: promo akce Vánoce SkyLinkjoscer díky za informaci ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
mizéééériebohužel zapomněli na lidi co mají multi a doplatili by si dáreček hd1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
aj tak lepsie ako bonus CD k CS-Linkze ked si objednas nejaky balicek minimalne na 6mes., tak CD z vypredaju z Kauflandu zadarmo!Som zly! Ale naco by mi to pre krista pana bolo?! Ja by som si Mych 6 naozaj dokazal vybrat, bo nieco - malo mi zo SkyLinku chyba, ale nech daju co ja viem mesiac navyse alebo inu jednu stanicu na skusku a pod. ale nejake singel CD ktore by som si nenapalil ani satarmo chapeme sa... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |