![]() |
|
Reautorizace karty - co to je ?Ahoj, může mi prosím někdo sdělit, co to vlastně reautorizace karty je ?Mám přijímač Dreamsky 256HD. Stará karta v UNI čtečce šlapala. Nyní mám ICE kartu. Prvních 20 dní šla taky dobře. Pak jsem ji zaregistroval a skoro každý den musím kartu reautorizovat. Zaplaceno mám do 1/2 července. Když tam vložím původní kartu, tak ta jede normálně (zapnutý blocker). Zlatý Cryptoworks.... :(( Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 871 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?přemýšlejte takhle (né jako za komunistů): ten problém už trvá měsíce. co s tím budu dělat, jaká bude moje reakce, jak to budu řešit. jedna možnost je prodat skylink kartu na aukru a pořídit si UPC nebo CSlinkVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
jimmyMě to jelo v pohodě 4 měsíce i na ICE kartu (konec 10/2010 až konec 3/2011).Musí to být v posílání zápisů. Mě když přestane dekódovat třeba Eurosport HD karta v HD8-SX, tak si do druhého pokoje skočím pro Next-ku (mám ji v S1) a ta v HD8-SX funguje OK. Takže přístrojem to skuečně není. A první kartu dám do S1, zapnu na ČT a nechám. Po nějakém čase (nestopuji to) již zase ESP HD běží i když kartu přendám zpět do HD8-SX. Pro rejpaly. Není to tak, že tím pádem lze vydedukovat, že je špatný přístroj HD8-SX nebo master karta ICE, protože se to děje i opačně, že se mi blokne dekódování v S1 (na Next kartě) a musím tam přendat kartu z HD8-SX, kde to zrovna je OK. A to mám možnost měnit 2 moduly CRW SMIT. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 722 |
![]() |
|
Vorti, vorti,co zase vytahuješ CSlink? Na těch programech co má Skylink stejně s CSlink se také nic špatného neděje, protože to jsou SD programy.Jestli jsi nezaznamenal, tak se tady bavím o tom, že u Skylinku jsou problémy s 6 konkrétními HD programy, placenými. Tak to prosím s CSlink neporovávej. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Původní otázka byla, co to ta reautorizace karty vlastně je.Já si nějak poradím, stáhnu si od kámoše ten modul a pak dám vědět jestli to maká. zatím se všichni mějte a užívejte sluníčka někde na zahrádce (nejenom restaurační ;) ) Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 871 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?joscer: takže už se s tím patláš všeho všudy dobrý tři měsíce. to máš teda značnou trpělivost. proč tu kartu nehodíš do popelnice a máš klid? skylink je jediná platforma u nás?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Tak nevím, jestli od konce března do konce května jsou tři měsíce, ale to ať posoudí jiní.To není o trpělivosti. Prostě chci donutit poskytovatele, ať dodává službu, které je OK. Pro mě je to zábava. Ty výpadky nejsou zase tak časté a jsem zařízen tak, že je eliminuji. A jinou službu? UPC odmítám "od malička" kvůli jejich cenové politice. CSlink snad ani nemůže nikdo, kdo má trochu zájem o HD, myslet vážně. Nebo jsi měl na mysli Digi TV? tady už je škoda slov. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?A nemůže to být třeba tím, že některé přijímače stíhají vysoký datový tok 8PSK s "vyplazeným jazykem" a už nestíhají zapisovat na kartu? Dobrému přijímači by měla stačit běžná hustota EMM instrukcí. Natvrdlému se to tam musí nabouchat kladivem (reautorizací). |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?no když je to pro tebe zábava, tak nevím na co si stěžuješ :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?fakt je následující: spousta přijímačů (včetně kvalitních strojů jako např. vantage) má v určitý konfiguraci problémy dokonce s příjmem některých HD programů, který vysílají FTA :laughing: ne, že by to snad nefungovalo, ale není to 100% bez problémůVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Já myslím, že na to může mít vliv i kvalita příjmu, třeba velikost paraboly. V obraze se to ani nemusí být vidět, semtam kostičky, ale pokud je chyba v EMM, tak se prostě nezapíše. |
visper
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?HD je celkově náročnější na zpracování, než SD. když vám funguje jakákoliv FTA HD stanice stejně tak perfektně jako SD, tak si můžete gratulovat.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
visperJen zopakuji. Mě to 4 měsíce chodilo OK, a to už s kartou ICE. Až pak to začalo blbnout. A blbne i Nova sport HD, která není 8PSK. A naopak neblbne History HD, které je 8PSK. Prostě blbne 6 konkrétních (a stále stejných a vždy pospolu) placených HD programů jak jsem se uvedl někde v předchozí diskuzi.Nemyslím, že TechniSaty by byly zrovna ty přístroje, které vysoký datový tok stíhaj s "vyplazeným jazykem". A kvalita příjmu? Tu mám dobrou, ani žádné sem tam kostičky. Ale je fakt, že jsem měnil Twin za Quad, ale to snad nemůže mít vliv. Tomu nevěřím. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerNevím, já podobné problémy neznám, ale je pravda že nemám ICE ale starou dobrou CRW. |
visper
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?ty vycházíš z toho prostě tady mám přijímač, kartu, modul. glisníku, jak je možný, že to nefunguje. ČERT VÍ. tohle mi známe roky. HD není SDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Mám ten samý problem po reautorizaci programy okamžitě naskočí a nemusí to ani být přepnutý na ČT1. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?a jak to budeš řešit?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Vortimonde,nemáš pravdu. Já vycházím z toho, že sice mám přijímač, modul a kartu. Potud máš pravdu. Ale já musím dodat, že to co mám, tak 4 měsíce fugovalo bez problémů.Otázka na Glisníka pak musí být jiná. Tak to nepřekrucuj. Otázka zní: Jak to, že to 4 měsíce fungovalo bez jakéhokoliv škobrtnutí a pak to začalo blbnout, aniž bych změnil (a nejen já, podle různých diskuzí) cokoliv v soustavě přístoj-modul-karta? Jak to, že začátek toho blbnutí se až nějak podezřele časově kryje s dobou, kdy se začalo psát o jistých experimentech Skylinku (třeba ohledně SurfLocku)? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?tak dobře. bavme se konstruktivně. UŽ KONEČNĚ !dejme tomu, že Skylink udělal v tom čase jak píšeš nějakou změnu a dávno zapomněl jaká to vlastně byla. od tý doby to prostě nechodí. co s tím? jak to budeš řešit? Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Mne sa to stava obcas tiezNaposledy vcera.Nesiel mi Discovery HD. Tak som skusil dalsie. Nepamatam presne, ktore dalsie este nesli, ale urcite medzi nimi bola Brava. Bola tma aj na nejakych dalsich HD, ale neregistroval som, ktore presne to boli. Po prepnuti na STV1 a reautorizacii vsetko OK. Stalo sa mi to uz viac krat. Mam ICE v unicitacke VU+ duo s BH 1.5.1. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?@vado: za takovou platformu je škoda platit i 100 Kč měsíčněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?podla mna mate srackovy prijimac ktory nestiha HD a este odkodovat video s ICE kartou.mne to teraz s ICE trva prepnutie tiez dlhsie ale nikdy sa nestalo ze by program nesiel |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?vy asi čekáte, že skylink od vás ty karty odkoupí nazpět. na to zapomeňte. chcete mít klid? ekologicky zlikvidovatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Tak vážně nevím kde je chyba, ale karet ICE mám asi tak 15, na penzionu povětšinou Arivy a někde i jiný, u sebe DM 8000 a za boha si nevzpomenu, že by byl nějaký problém za poslední půlrok... |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 491 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Mně to také už několikrát vypadlo i když vložím ICE kartu do oficiálního modulu Cryptoworks. Mám zaplacené Multi HD a zjistil jsem.že vypadávají vždy HD kanály,které jsou součástí balíčku KOMBI-ostatní HD kanály jedou bez problémů.Když zkontroluju zápisy na kartě,tak jeden zápis chybí a po reautorizaci karty do dvou minut chybějící zápis přijde a obraz opět naskočí. Zřejmě bude chyba u Skylinku-nestíhají obnovovat zápisy na HD programy,které jsou součástí balíčku KOMBI. Rv |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?a co s tím budeš dělat?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |