![]() |
|
Reautorizace karty - co to je ?Ahoj, může mi prosím někdo sdělit, co to vlastně reautorizace karty je ?Mám přijímač Dreamsky 256HD. Stará karta v UNI čtečce šlapala. Nyní mám ICE kartu. Prvních 20 dní šla taky dobře. Pak jsem ji zaregistroval a skoro každý den musím kartu reautorizovat. Zaplaceno mám do 1/2 července. Když tam vložím původní kartu, tak ta jede normálně (zapnutý blocker). Zlatý Cryptoworks.... :(( Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 871 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
jak to budu řešit?Mám dva HD přístroje a dvě ICE karty (Master + Next). Alespoň na jedné to vždy jde. Nechal jsem vyměnit modul Neotion za Mascom Irdeto/CRW. Včera přišel, tak jsem zvědav, co to bude dělat. Když i to bude blbnout, tak prostě budu potřebovat radu odborníka. Ale ne takovu, že to chce pořádný přístroj a hotovo. Dokud nenajdu odpověď na otázku, proč to 4 měsíce šlo a teď to blbne (a abych nezapomně, to kódování vypadne tak jednou za týden), tak to bydy zkoušet u Skylinku i u prodejce, jestli na něco nepřijdeme. Možná trochu (nebo dost?) naivní přístup, ale co se dá dělat.Poslední, co bych připustil, je že to bude v těch Technisatech. Tomu zkrátka nevěřím. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 722 |
![]() |
|
vortimondPsal jsem před 2 týdny kvůli tomu do Skylinku,ale neobtěžovali se ani odpovědět.Nový přijímač kvůli tomu kupovat nebudu-mám Vantage 1100 koupený před rokem a půl a nový modul nemá smysl kupovat,když jak tady čtu to také nefunguje správně.Takže nezbývá nic jiného,než vždy při výpadku provést reautorizaci karty! |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Dneska si jedu pro Digit Isio S1 a pak dám vědět co to dělá. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Myslím, že to dopadne stejně jako moje Windows. Ze strachu před viry a spamy tady běží tolik ochraných programů, že procesor už nemá sílu na vlastní práci. U Skylinku ze strachu před sdílením a prolomením poběží víc dat než vlastního obrazu. A do toho ještě všichni budou dělat refresh. :-/ |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?to je nesmysl. vždycky při výpadku reautorizaci? na to bych se ani... co třeba UPC? je to tak špatná platforma?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
joscerOsobne si myslim to iste - v Technisatoch to nie je.Ja mam tuto kombinaciu - Technisat HD8-SX (posledna verzia softu), modul MAscom IRdeto/CR (posledna verzia softu), SKYlink KOMBI, karta ICE a tak isto som na zaciatku musel urobit reautorizaciu karty a nechat zapnuty program CT1 na asi cca. 30 min (pre istotu hodinku). Programy od vtedy idu bezproblemov a nic pocas sledovania nevypadava. Odkedy sa som vsak presiel na kartu ICE sa vzdy po prvom zapnuti prijimaca ukaze cierna obrazovka - nemate opravnenie na sledovanie programu, po asi 5 sekundach to nabehne a ide bez problemov. Ked som mal staru kartu Cryptoworks tak slapalo ako svajciarske hodinky. Priamo v Mascome mi povedali, ze modulu chvilku trva kym nabehne v rezime Irdeto, hoci je na module rezim Irdeto nastaveny ako prioritny Takze to zatial neriesim. Tiez ma to ale stve, ze musim cakat. |
ondro30
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Zápis neposílaji přes všechny kanály - hlavně ne přes HD.Jednou jsem byl donucen udělat reautorizaci, zápisy přišly, vše běželo, ale hodinu na to vypadl history HD a Travel s poznámkou - předplatné vyplšelo. Tak znovu na ČT1, čekat 20 minut, aby přišli další zápisy. Bohužel je snad posílaji i splatností 24 hodin, druhý den jsem byl bez výše zmíněných opět. Nyní mam už 10 dní klid, tak čekám kdy to zase začne. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
vortimondUPC si platit nebudu,protože mám MultiHD předplaceno do 29.4.2012. Když jsem to předplácel,tak platila ještě stará cena a výpadky programů nebyly. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Nejhorší na tom je že skylink tvdí že máme špatné moduly nebo mašiny a když to tak sleduju tak to blbne na všech a hlavně těm co mají multy hd. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
ardermanTo jsi jenom myslíš,mám Mascom 2000HDSI + modul Smit 3.9.12.a Technisat Sir .A žádný problémy nemám.Hold největší šrot hraje co ?? Platím Multi HD,a HBO.Samořejmě karta ICE výměna+ next. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
mno tsy ve to je ulet POPELNICEREADY HW online!!!a co rika vase karta na otazku jake mame opravneni ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 577 |
![]() |
|
ondro30Píšeš, že "Programy od vtedy idu bezproblemov a nic pocas sledovania nevypadava.". Ale zapomněl jsi napsat, kdy je to "ot vtedy", tedy jak dlouho už ti to jde bez vypadávání. Mě to i s modulem Cryptoworks SMIT šlo třeba i týden a pak to zablblo. Ale jsem zvědav na ten Mascom Irdeto/Cryptoworks, co tam mám od včera. To delší nabíhání za začátku až tak hrozné není, i když je to spíš jako taková hra. Naskočí? Nenaskočí?No uvidím. Jinak, modul Mascom lze i pro kartu ICE přepnout, aby běžel v módu CRW, ale někde jsem četl, že to není doporučené. Navíc, pokud se dá "tovární nastavení", tak se to stejně zapne do Irdeto módu pro ICE kartu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerCo som si od Teba prečítal tak to bude asi v zle naladeních staniciach asi si po výmene konvektora znova nenaskenoval a teraz to nemá takú silu.Mne nešiel Penthouse ked som dal kartu Ice výmena do modulu ktorú ako píšeš máš s posledním softom tak to musí íst!!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
mate opravneni na karte ?celou tu vasi halucinaci s reautorizaci lze postupnym vylucovanim ujasnit. zacneme teda temi opravnenimi. mate je na karte ????Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
puderObávám se, že se mýlíš (nebo si děláš dokonce srandu?) s tím opětovným nenaskenováním po instalaci Quadu. O tom jsem nikdy neslyšel, že se to musí. A ani tomu nevěřím.Nový Quad LNB jsem kupoval spolu s dalším přístrojem TechniSat a to TechniStar S1 a ten jsem komplet ladil až po instalaci Quadu. No a výpadek byl už i na tomhle S1. Výpadek úplně stejných placených HD programů jako na HD8-SX. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?a mas tam ty opravneni ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Podobny problem so zareistroval aj ja. Mam uz par mesiacov ICE a aj NEXT. STB Vantage 8000S, fw 2.55. Platim Multi HD a posledny cas sa mi ukazu zakodovane niektore HD kanaly, u mna Discovery HD, iConcerts, Filmbox HD, History HD. Ostatne funguju OK. Tie uvedene mi nabehnu az po reautorizacii ICE. Robit to musim kazdy den, predtym nikdy. Podla prispevkov musi byt chyba na strane Skylink, ked to robi viacerym.Karta je v UNI, ked som ju dal do CW modulu, bolo to este horsie. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 372 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Ahoj,mám podobný problém s kartou ICE na Vantage 7100.Loni jsem vyměnil kartu za ICE a do dubna jsem neměl problém.A poslední dobou jsem málem na mrtvici. Dvě neděle po sobě mi přestaly jít některé HD programy a naskočily až večer. Žádná reautorizace nepomohla. Bylo zajímavé,že z osmi kanálů na transpodéru 12.109 nešly jen dva a to ani na jiném přijímači. A "Next" karta chodí perfektně. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
csmanPresne tak, akurat u mna reautorizacia pomohla.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 372 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?A Skylink dělá ,jakože se ho to netýká. Na zákaznickou linku se nedovoláš a email neodpovídá.Asi skončím! Sice nerad,protože ta nabídka mi naprosto vyhovuje,ale platit a nekoukat je luxus. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Ahoj, i já mám obdobný problém. Mě většinou vypadne History HD a Discovery HD. Reautorizace zatím vždy pomohla. Trochu jsem se probíral po netu a zjistil, že ICE je údajně taktovaná na 3,57 Mhz a doporučuje se STB nastavit na tuto frekvenci. Mám Arivu a tam se dá nastavit na 6 a 3,6 (default je 6} Mhz. Včera jsem ji tedy přenastavil na 3,6 a uvidím co to udělá.Máte s tímhle někdo nějaké zkušenosti? |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Technisat HD S2, karty ICE, moduly cryptoworks - Jiz se mi to take stalo, ze mi nektere HD kanaly nefungovaly a musel jsem udelat reautorizaci. U me se to stane pouze v tom pripade, ze satelit z nejakeho duvodu v noci neproscanuje vsechny CZ programy na EPG, napriklad z duvodu nahravani nejakeho poradu nebo exportu dat na USB harddisk. Takze moje zkusenosti zatim odpovidaji zminene teorii, ze je potreba jednou za cas hitnout ten spravny program. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Chlapci asi to vypadá tak ,že skylink po tej Dočasnej úprave EMM ,to už vrátil naspäť. http://www.skylink.sk/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_105 ,alebo to upravil len pre Grátis.PS:Aj ak sú tam oprávnenia ,nemusí to ísť ,pokiaľ nedôjde príslušné EMM/ECM ak sa zmení Kluč. :))) A IR používa Ciklicke kluče ,tak to bude asi často každých 7 Dní asi. :laughing: Aspon niektory čo ste mali CRW ,tak ste ju nemali meniť za vymenu ,Neurazte sa ale ,Kto che viac ,Nemá Nič a tohoto Skylink využil perfekt bez ohľadu na zákazníka ,lebo vie ,že ludia sú nenažraný po kanáloch. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Pistok to ti nestačí,žes zničil ab-forum? To chceš předělat i parabolu k obrazu svému.Tady se ti to nepodaří. :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLEDXR55A83K,Skylink Kombi,Disney+.
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 306 |
![]() |
|
RE: Reautorizace karty - co to je ?Nie ,nemal som to v úmysle ,len aj na to AB chodia vyplakávať ,no čo už človek len chce pomôcť ,nie niekomu uškodiť. RvNabuduce by som mal dať takúto odpoveď ,,podla teba "Antoš" že Nemáte Certifikovany prímač ,alebo ak áno tak Kontaktujte výrobcu STB. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |