![]() |
|
Skylink dostal flastr za klamavou reklamuSice si to veme na zakaznicich, ale aspon ti (nevhodné slovo)i nemuzou tvrdit, ze vse bylo OK. Aspon male moralni vitezstvi nad smejdem. |
jura555
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 49 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101 | |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuto:cb21Já po něm nechodím a v celku co se stane s touto firmou je mi ukradené.Karty jsem zredukoval z 7 na jednu a tu zastrčil prozatím do šuplíku. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamunejednaly ferovo pokuta ako hrom. :))) |
pecos
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuAk sa odvolali, tak nic nieje definitvne, stale im pokuta len hrozi. Ak im to prejde " len " ako klamliva reklama, stale to nieje nic oproti PODVODU, ked by okrem mastnej pokuty museli odskodnit podvedenych zakaznikov. Aj tak aspon dostali " po cuni ", aby si kazdy nemyslel, ze je tu Klondike. ....... Aj ked je!Rv |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuA co SLOVENSKO ???? Tu je akoze vsetko v poriadku ??? Budicek ... !!!!!!!!!!!!!:fuming: :fuming: :fuming: A co nasa RTVS ? Oni sa tym "zaoberaju" uz zopar mesiacov a vysledok ziaden ... Rv Rv Rv |
peto74
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuNa slovensku jedine vatry zvrchovanosti........inak cumak dole a na panske,ako vzdy! ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuPripadne dat si frndžalicu v krcme, nadavat alebo na forach. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamukonecne....a za to nevhodne slovo zakaznikov by som im dal este viac...na slovensku sa kedy zobudia??????,cakam uz 2 mesiace na prhlasovacie udaje ku karte skylink a bezvysledne,ani zaplatit servisny poplatok ani nic, m,am kartu ktora je mi na nevhodne slovo....chudaci asi nemaju dost casu mi odpovedat ako zakaznikovi....dufam ze tonebude posledna pokuta,a dufam ze pojdu ku dnu cely skylink...... R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ :))) |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
easyja detto...a navyse kartu ktoru som regol zaciatkom septembra a mala byt serpo oslobodena na dva roky tak po mesiaci mi serpo skratili o 1 rok...zlodejiskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
PeepA jaký podvod M77 udělala?Klamavá reklama od nich byla, ale to jen v období, když už Skylink (a předtím CSlink) koupili, ale nezajistili ztažení reklamních sloganů "navždy zadarmo" z veřejného prostoru. Kdo v tuto dobu koupil kartu Skylink/CSlink, měl by mít na odškodnění samozřejmě nárok od M77. Pokud máš na mysli všechny ostatní uživatele z minulosti, kteří si koupili kartu Skylink na základě těchto sloganů, musí se tito obracet na původního vlastníka platfotmy Skylink, případně ČTÚ musí vyměřit pokutu jemu. Tento závazek samozřejmě M77 NEMOHLA převzít neb nebyl nijak smluvně ošetřen. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuNajprv nech odstavia emu,potom surflock a nasledne zvysia SERPO.Jaj to nas caka prijemny rok.Diky M7 |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
no akoze coved aj nic v peknom obale sa lepsie preda...co podvod? kto ho videl? nie, ja nemusim...jednoducho kapitalizmus.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuTak nezaplatil jsem servisní poplatek a čekal a čekal a teď to jede bez poplatku.jak dlouho??? ale pokuta je slušná doufám že nedostanou amnestii. |
Mirek2465
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamu..a napokon nech si zakaznika nakreslia lebo nikto zivy u nich neostane :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
apropotriezvych nas nedostanu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamujá zůstanu R^Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
...najlepsie jezostat vsade, ak sa este postavi...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
JoscerPretoze som tululum, dovolim si na Tvoje nazory nereagovat.Nazdar |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
antoša kam bys me chodili taneneni na skylink a na pokutu sa složime :) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuvšem se omlouvám už to nejede ale měl jsem radost za tu pokutu ;P |
Mirek2465
![]() |
|
PeepA proč nereaguješ? Nemáš věcné argumenty?Taková krásná příležitost mi ukázat, že to co jsem napsal není pravda. Mohl jsi být první z ťululumů, který by to dokázal. Zatím se k tomu žádný neodhodlal. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamua ze som taky drzy ale nova cinema na dvoch frekvenciach vraj do 15teho...este furt fici na starej a novinka skylink nikde..asi ako novinku mysleli tu pokutu..tak fajn...ale o den sa spozdili :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuPokuta je naprosto v pořádku, měla přijít už dávno a měla být vyšší. R^On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuA u nas na slovensku im povedali ze nic neporusili a budu mat hov.no. V CR ich zazalovali a vysudia peniaze. Pre toto prestavam mat rad svoju rodnu zem - lebo vsetkych politikov a sudcov mame totalne neschopnych hlupakov, ktory akemukolvek zlodejovi a okradacovi povedia, ze to robi legalne a nic zle neporusil, len obycajny clovek je zlocinec, staci ze vobec zije! Nevravom ze cesi su lepsi, ale aspon si nenechaju skakat po hlave tak ako u nas! A nakoniec to zabiju obaja nasi a vasi prezidenti tym, ze aj ked uz sa aspon nejakeho zlodeja a odr.avaca ludi podarilo zavriet, tak im dali amnestiu. Fakt sme skvele narody. Niekedy sa citim, ze ked si zapad povie, ze sme zaostale postkomunisticke krajiny, tak maju krutu pravdu! Snad len v tom sa mylia, ze by bol komunizmus zly! Mne sa zda ze za (nevhodné slovo)ov sa tu este dalo zit slusne, teraz len ak si zlodej alebo politik (co prve nevylucuje - naopak radi ho to medzi megazlodeja)! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
tulenTy máš buď sklerózu nebo se potřebuješ zesměšňovat za každou cenu.Pokud si pamatuji, tak souběh by měl být minimálně do 20.1. a nikdo zatím nic neříkal oficiálně, že druhý den po skončení NovaCinema na původním kmitočtu tam bude novinka. Měla by tam být od začátku února (pro tebe februára) Prima ZOOM. Fakt ti to stojí za to takhle tady plácat nesmysly, jen abys něco naspal proti Skylinku? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink dostal flastr za klamavou reklamuno před půl hodinou jsem jim měl naladěnou a le te´d je jen černo |
Mirek2465
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101 | |
![]() |
|
![]() |