![]() |
|
PLANET POP: nový hudební kanál na 28.5eNahradil Massive R&B.Eutelsat 28A (28,5°E) tp. F2 (12,523 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 2/3; DVB-S/QPSK) |
andrew
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Planet POP - nový videoklipový FTA kanál n...Smutné. Kvalitný žánrový hudobný kanál opäť vystrieda žuvačkovo-popový gýč. A pritom na 28,5E (+28,2E) ich je aspoň tucet. Hip hop, rnb, dubstep ešte našťastie zostáva na sesterskom kanáli Channel AKA. Plus tam je ešte Flava od konkurenčnej skupiny a viacmenej aj BET UK. No nejaký špicový rockovo-alternatívny indies kanál mi tam veľmi chýba. Bring back NME TV! Ešte že mám MTV Rocks...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 010 |
![]() |
|
RE: Planet POP - nový videoklipový FTA kanál n...Nemyslim si, aj ked vela ľudí používa služby ako YouTube a pod.,ze nemaju zaujem o prijem zo satelitu, alebo kablu.Urcite to nieje pohodlnejšie. Lepsie sadnúť pred TV a ovladacom si prepínať stanice ;) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
Power150Nemyslím si co si myslíš. Já už na TV koukám minimálně. Vítězí čím dál tím více. A to nejsem žádný mladík. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
zmarianJo jo NME TV byla super hudebni stanice,skoda,ze skoncila,na 28e bylo taky radio NME radio taky uz tam bohuzel neni,MTV Rocks/drive MTV2/ uz neni tak dobry hudebni kanal jako byval,proste alternativa je potlacovana a pritom pro me je to ta nejlepsi hudba ktera je zaplatbuh slyset na BBC radiich 1,6 music atd,nedovedu si predstavit,ze bych poslouchal neco jineho |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: PLANET POP: nový hudební kanál na 28.5eMTV Rocks lajkujem práve za to, aké rockové žánre hrá. NME TV dopĺňal výber o electrorock: Kele, Ms. Dynamite a pod.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 010 |
![]() |
|
![]() |