Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

V skylinku testovali zase trpezlivost ludi

V mojom okoli boli vypadky ice na stb, kde doteraz este ani raz ice nezazmetkovala.
Asi chcu, aby ludia utekali ku konkurencii.

Kasr
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 192
Odpověď v diskusním vlákně

Delta1

No takéto niečo behávalo niekedy za Analogu v pružku pod programom, ovšem išlo o odstavku vysielača, ale v podstate do textu by šlo napisať aj Toto.
A Nebolo by to nemožné a na TV by to videli všetci trebars v Prime Time.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153

ti,co používají přijímač jako server problém nezaznamenali :)

pierrepetr
Registrace: 5/2006

PISTOK153

Nyní rychlejší a levnější ve stylu radiokomunikací, které své pravidelné plánované odstávky vysílačů zveřejňují na webu s předstihem! A kdo to řeší ve velké míře? Nikdo, protože informovaní vědí!

I zákazníci Skylinku, kterých je přes 2.000 000 by si toto zasloužili!

A do budoucna při Skylink ready přístrojích lze využít i zaslání zprávy do přístroje!

Na neinformovanost už bylo poukazováno několikrát, ale zatím bohužel Rv

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

RE: V skylinku testovali zase trpezlivost ludi

Od zajtrajšku zavádzam servisný polatok,za 24 hodín som pomohol veľa nespokojným zákaznikom skylinku.Zatiaľ bez nejakej finančnej náhrady.Alebo p.Glisník pošlem Vám faktúru za suplovanie servisu.Jednoducho Vám robíme služby a Vy inkasujete serpo.Nová doba nastala. ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

satman1

prosím tě mě by to taky zajímalo jaký koupit přímač podle tebe , aby nedocházelo jako teď k výpadkům . KECAT UMÍ KAŽDÝ , ale napsat konkrétně něco NEVÍŠ . Já mám PANASONIKA 2009 s vestavěným satelitem a Skylink běží bez problémů , Dcera má Topfield SRP-2411, 500GB a má minulý a tento týden plno výpadků taky s kódováním . V ČEM TO ASI BUDE . Napiš mi přístroj na který to dělat nebude a hlavně lidem co tomu nerozumí , MYSLÍM NALADIT a koukat . Jak tady někdo psal lidi neví ani kde mají kartu , ani radši se nezmiňuji o zápisech , EMU atd. TO UŽ VŮBEC a jsou rádi , že pustí TV .Prosím kde mají v určitou dobu někoho sehnat a bába se chce dívat na seriál , když Skylink linka nefunguje . Ani se nedivím mechanikům , že se jim lidi ozývají . Dneska to nejde někomu , zítra jinému tak je to u Skylinku .
Jinak k technikTKR bych si nic nedal namontovat tam asi bych se záruky nedočkal ( chudáci zákazníci ) , to je jako s botami , koupí se boty po měsíci se rozbijou , dává se to na reklamaci a tam odpoví chodil jsi v nich v dešti dostaneš hov...
Rv :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

standa111 už sem napsal přečti si to

satman1
Registrace: 9/2010

standa111 a lidi co tomu nerozumím si to nemají pořizovat. Mají tady levnější možnosti digi a Upc jak tu všichni píší a přechází knim. Tam dostanou zadara přijímač a můžou hned koukat.

satman1

Ani bych se nedivil kdyby m7 po těch problémech začala dodávat vlastní přijímač a sjednodusila si to jako ostatní provideri. A měla klid.

satman1

Řekl bych, že tento problém by nevyřešil ani vlastní přijímač Skylinku. Problém je v tom, jak Skylink nasazuje změny a ne v přijímači.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Mě jen fascinuje, že si ještě někdo může myslet, že něco dostane zadara. Na taková individua v českém slovníků pojmenování nenalézám..

Jo a že pozdravuji Standu

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Pokud se někdo ptá, kde to nedělalo žádný problém, tak mohu uvést příklady: CI modul neotion po upgrade, gosat 7056, 7055, A zajímavé je, že ani satelita, ariva a amigo si nikdo nestěžoval. Problémy byly s některými linuxy na bázi sparku, Homecasty 3000 nebo starši Humaxy openy a pod.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

satman1

Aky vlastny primač, u nás vo Freesat netreba ich prímač a ide to aj na Hoci čo čo tam pichneš, ešťe je dokonca vyhoda, ked nemáš ich prímač a cez to všetko pristupuju k tebe ako ku každému zákazníkovy či máš ich primač, alebo nie, nikto sa tam neohana z READY.

PISTOK153

satman1 co sa kodovania tyka, nagra je u upc aj u digi bezproblemova, rovnako aj cryptoworks u upc a je jedno ci ide o vlastny box alebo niektory z tych co dodavaju k sluzbe.
To, ze cw koncom roka 2012 stratil podporu, si na freesate za tie cca tri mesiace nikto ani len nevsimol. Nikto tam totiz zbytocne nezasahuje do systemu, ked vsetko slape tak ako ma.
Toto iste sa vsak neda povedat o Skylinku a o ich Irdetom podporovanom systeme :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

PISTOK153 není pravda že to šlape na všem v modulu mascom mi neslapali hd programy od upc a na dotaz mi bylo odpovezeno že mám použít jejich stroj že je nezajímá na v čem mám kartu že za to nezodpovidaji . A někdy se seká hbo hd . Ono to u nich taky není bůh ví jak slavné .

satman1

jozef BA kéž by si měl pravdu . taky jim to ne šlape jak má .A to slavné rozšíření se jim taky nic moc nezdařilo zese měli reklamy plná ústa a kde nic tu nic

satman1

satman1
No HD na to som nemyslel, teda nenapadlo ma :))) večšina má iba full SD ponuku no aj na HD strojoch. teda DIRECT+ či jak sa to volalo vtej dobe, ked som to montoval. teda za 15,50 eura.

PISTOK153

kuba

ani majitelé VU a medialinků nevolali,zato mnoho topfieldů,homecastů R^ :O :O

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 192

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra