Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by UPC Direct

Nabízí freeSAT ještě ICE karty ?

Nabízí freeSAT stále ještě i ICE karty ?

Díky za info

Xtrend 8000, Vu+ Zero, T90 (28°E-1°W)
uživatel
ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 3 297
Odpověď v diskusním vlákně
 

Na muj

dotaz pravili že samozřejmě. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 550
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nabízí freeSAT ještě ICE karty ?

Rv Rv Rv
uživatel
Standa2
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 2 116
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Standa2

pán je inteligent-hodnotná odpověď
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 343
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

samozřejmě, stačilo zavolat a říct, že chceš ICE neb máš vlastní přijímač, není s tím potíž
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 343
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nabízí freeSAT ještě ICE karty ?

Minimálně ještě před rokem posílali jenom ICE.
uživatel
LubosD
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 345
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nabízí freeSAT ještě ICE karty ?

a davaji jen kartu k MEDIUM nebo i modul ?
uživatel
kristian1
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 1 265
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kristian1

četl jsi webovky? Modul se nepronajímá, buď jejich box a karta nebo jen karta. Mimochodem karta freesat poběží v podstatě v každém modulu v němž fachají karty Skylink ICE nebo Irdeto, kapišto?
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 343
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nabízí freeSAT ještě ICE karty ?

a bez modulu mi to v uni ctecce pobezi ? napr v hdbox9105+ ?
uživatel
kristian1
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 1 265
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nabízí freeSAT ještě ICE karty ?

nainstaluj si oscam pro sh 4 a pak v oscam.server
doplň reader pro 0d97
pokud tomu moc nerozumíš (jak vidím) tak se radějc regni na sat. digitálně a nebo abforum, Oscam pro hdboxy by moh bejt i na stánce Sapro
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 343
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kristian1

Jakýkoliv ofiko FW,plugin MCAS a ICE od freeSat běží jak víno a asi ještě dlouho poběží. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 550
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hogofogo11

Já se omlovám ale to poslala malá dcera když jsem nebyl u PC
uživatel
Standa2
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 2 116
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Standa2

ok, dobrá...

parabola t-90 4W-39E,vu+Solo2,xtrend ET 4000, gibertini 100cm + motor
uživatel
gunter
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 780
Galerie: gunter
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kristian1

Mám HD Box 9105 a karta freesat běží v pohodě.Stačí v pluginech zapnout Mcas.
uživatel
jjery
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 578
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra