Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Samsung NU8002

Koupil jsem 55",panasonic 50st60 po 6 letech šel k dceři,ta je ráda,no ja už míň,dokonce manželka by to čenžla zpět,ovladač mě přivádí k šílenství,obraz proti plazmě-co si budeme vykládat-4K?,koupil jsem kvůli webu-hbbtv,jen tady vidím velké zlepšení,TTX-hrůza,chybí číselník,poradí někdo ovladač-i starší typ,s čísly,který bude s tv spolupracovat u panasoniku šlo zaměnit některé star.typy-děkuji! :lookaround: :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
uživatel
spyko
Registrace: 6/2006
Příspěvků: 3 697
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Samsung NU8002

spyko, mrkni na VAT Elekronic, maj tam repliku i original Samsung ovladac AA59-00743A. Ten by ti mohl stacit pro tvůj Samsung NU8002. Tento typ je dodavan většinou k zakladnim radam NU 7172 atd.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 424
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Samsung NU8002

Pomohou mi jen čísla tv,po zastavárnách se válí ovladačů za pár korun i nových,jde jen o ovládaní číselných funkcí,ten kdo vymyslel tyto zgerby by se měl propadnout do NSR!děkuji :lookaround: :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
uživatel
spyko
Registrace: 6/2006
Příspěvků: 3 697
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Samsung NU8002

Samsung ovladace jsou zcela zamenitelne. Bude fungovat uplne jakykoliv od jakekoliv jejich tv. Na ebayi si lze vybrat dle libosti.
uživatel
Mikek
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 786
Odpověď v diskusním vlákně
 

Mam Samsung UE55KS-8002 a funguje na 100%

https://www.dalkove-ovladace.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=6452
uživatel
leppard
Registrace: 10/2010
Příspěvků: 6
Odpověď v diskusním vlákně
 

VU+ Duo 4K VTI

Používám motor a zmizla mi funkce ručního vyhledávání satelitu podle frekvencí(kódované, nekódované),poraďte.
uživatel
pepess
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 12
Odpověď v diskusním vlákně
 

to spyko

V Albrechticích u Českého Těšína, což je od Tebe cca 15 km, je obchod na ulici Těšínská č.204. Tam dostaneš ovládače, jaké chceš.Přes internet www.emerx.cz.
Jinak ten ovládač mám doma také. Když si dáš kávu a trochu se s ním pohraješ, přijdeš na to, že má svou logiku. Tlačítka se tisknou nahoru nebo dolů u hlasitosti, jinak působí tlak na levé straně a jinak na pravé tlačítka...Netřeba se sebe dělat troubu!!!

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
uživatel
samorost
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 2 159
Odpověď v diskusním vlákně
 

@samorost

Ale on chce vyloženě čísla - o ovládání hlasitosti nebyla zmínka. A nacvakat na tom (nevhodné slovo)ním ovladači číslo je fakt vopruz.
První magickej ovladač od LG jsem taky po chvíli hodil do šuplíku a koupil klasiku.
uživatel
decmen
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 1 571
Odpověď v diskusním vlákně
 

to spyko, decmen

Na tom ovládači je jedno tlačítko označené symbolem 123. To je vopruz???

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
uživatel
samorost
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 2 159
Odpověď v diskusním vlákně
 

@samorost

Pokud je někdo zvyklý používat číselné klávesy a nerad se přizpůsobuje, tak je to nekomfortní. Tak třeba napsat 123. Na běžném ovladači 1+2+3+OK. Na ovladači Samsung "symbol 123"+5xdoleva+OK+1xdoprava+OK+1xdoprava+OK+1xnahoru+OK.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 942
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Samsung NU8002

Je vidieť, že všade nastupuje generácia tapatalk. Jednoduche veci len komplikujú a dodr.ú. To nie len tu aj inde .... :lookaround: Rv
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 12 558
Odpověď v diskusním vlákně
 

souhlasím,

na druhou stranu ve tmě je ovládač plný tlačítek pro řadu funkcí nepoužitelný a ovládač s minimálním počtem tlačítek umožní lepší orientaci hmatem.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
uživatel
samorost
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 2 159
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Samsung NU8002

Pánové děkuji-zaměnitelnost mě zajimala nejvíc,nejde o vyměnu ovladače,opravdu jen o čísla-hlavně kvůli ženě,v TTX je opruz šílený,manželku ttx +hbbtv zajímá nejvíc,dále pak číselné vyhledávání stanic-pro mě nepodstatné,já už přejel celé menu a nemám s ovladačem problém! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
uživatel
spyko
Registrace: 6/2006
Příspěvků: 3 697
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra