Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

o2tv v enigma2

od včerejška me nejde a vice znamym o2tv v xtrendu eneigma 2 , zaplaceno samozrejme mam... nevite kde je problem... v pc neormalne jede .. hlaasi no JSON OBJET could be decoded
uživatel
draja
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 54
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

Zeptej se tvůrce toho pluginu, asi z Vás chce vydyndat další euráče.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 779
Odpověď v diskusním vlákně
 

o2tv v enigma2

POtvrzuji , že ani mně to nejde, zaplaceno mám, hlášku tam mám stejnou.Jsem rád, že to tu někdo otevřel.
uživatel
Carlo62
Registrace: 1/2018
Příspěvků: 33
Odpověď v diskusním vlákně
 

o2tv v enigma2

@bretah
pokud vím tak tvůrce pluginu tyto věci dělá ve svém čase stejně tak jako spoustu dalších lidí co se stará o archivy a dělají to za dara což ti asi nic neříká.Peníze za platbu o2 jdou přímo o2 a peníze za jiné aplikace jdou taky uplně jinam než lidem co se o provoz starají.
To jen maličko na osvětlení těm co si myslí že tito lidé z toho mají nějaký ,,vývar,,.
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 372
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bistro

Ať si dělá co chce, ale mění to něco na tom, na koho je třeba se obrátit?
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 779
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bretah

Asi máš pravdu ale hodně lidí si nějak tak zvyklo že věci a pluginy fungují nějak tak automaticky a vůbec je nazajímá původ nebo vznik.
Prostě jen tak prsknou na parabolu to nejde to nefunguje be kliknutí na strýčka google.
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 372
Odpověď v diskusním vlákně
 

@draja

Zřejmě došlo ke změně autorizačního serveru takže ti nezbývá nic jiného než čekat,čekat.........
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 372
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bistro

to víme (a děkujeme jim), že tvůrci pluginu tyto věci dělají ve volném čase i ti, co se starají třeba o Archiv.Šlo přeci jen o technickou otázku:je chyba u mne nebo si musíme počkat ,až to tvůrce opraví...
To jen maličko na osvětlení těm co si myslí že nemáme pochopení.
uživatel
Carlo62
Registrace: 1/2018
Příspěvků: 33
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

@bretah: Keď sa ti nechce "vydyndat další euráče", tak to skús opraviť ty zadarmo. Pomôžem ti: na dekompilovanie možeš použiť "easy python decompiler 1.3.2". Ukáž sa, "mistře světa"... :)))
uživatel
kobram
Registrace: 4/2014
Příspěvků: 338
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

to je tehle plugin ?
https://github.com/kodi-czsk/plugin.video.o2tvgo/

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.2, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 6 954
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

Zdar synci i v zájmu výrobců LINUX přijímačů (resp.prodejců),na území ČR/SR, by mělo být implementovat a zprovoznit do E2 příslušné pluginy.Je zřejmé,že "zadarmo" ,se s toho nikdo nepose*re a bude to pro naši ČR/SR zemičku ,něco časově trvat.Ovšem když to technicky nepůjde (popř. nebude zájem to řešit),potom BAJ-KAJ-LAJ Kulalaj...se zařídíme jinak (set-top box O2).Není to nic proti nikomu,ničemu a s ničím,je to pouhá realita věcí vezdejších.I skladník ve šroubárně,si může přečíst Vergilia v originále (a zubní lékař upravit příslušný plugin v E2),ale proč?Tož synci vyděržáť.:laughing: Protože v třiačtyřicátém u Stalingradu, jsme měli mírně horší situaci...
uživatel
hdpe
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 4 262
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

Není potřeba, když chci, tak si to pustím na mobilu, či přímo set top boxu. Mně to totiž funguje.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 779
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

@bretah:Tak keď to nepoužívaš, tak "drž h..u"...
uživatel
kobram
Registrace: 4/2014
Příspěvků: 338
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

Jakostní soudruzi,(nejen,kteří prošli Stalingradem a používající O2 TV),musí mít jednoznačně naprosto vše = Android TV box (třebas Venztech) - E2 box (třebas Zgemma 4K,Formuler 4K,VU 4K...) - O2 TV set-top box...V tom právě tkví,ta neuvěřitelná a (ne)snesitelná lehkost b(l)ytí. :laughing:
uživatel
hdpe
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 4 262
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

To zkoušej na sobě rovné, ne na mě, dráteníku...
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 779
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

@bretah: Jasně, "yntelygente" z čečny...
uživatel
kobram
Registrace: 4/2014
Příspěvků: 338
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bretah

a umíš krom toho, že většinou píšeš hlášku "obrať se na tvůrce pluginu" i poradit? Takto se velmi snadno navyšují počty svých příspěvků a tím se rádoby vydávat za znalce? O tom to snad přeci není.Neléčíme si tady snad své EGO ? Díky, s pozdravem vše ve slušném.
uživatel
SteelSat
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 62
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SteelSat

Kámo a kam se chceš obrátit? Na oficálně podporovaných zařízeních od O2 to funguje, není co řešit. Nefunguje to na pluginu, tak je třeba se obrátit na toho, kdo za tím stojí, nebo holt čekat a šoupat nohama.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 779
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bretah

Souhlas, ale pobavilo mě, že to píšeš po více tématech. Jak Všeználek, nám starším ročníkům známá postava.Ale pak jsi se rozepsal a osvětil více. Proč to nejde hned?
uživatel
SteelSat
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 62
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SteelSat

Hned můj první příspěvek to snad vysvětlil tak, že nebylo již cokoliv dodávat.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 779
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

pokud je to ten plugin co sem linkoval tak ve zdrojaku mate kontakt na autora.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.2, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 6 954
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: o2tv v enigma2

ale pokud doslo opravdu jen ke zmene adresy, tak by nebyl problem ji z nejaky funkcni aplikace odchytit wiresharkem a v tom pythonu prepsat a hotovo ne ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.2, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 6 954
Odpověď v diskusním vlákně
 

Plugin by mela

Zaplatit o2tv. Myslim ze dost by jim to pomohlo, prosadit se u uzivatelu e2 prijimacu ...

Xtrend 8000, Vu+ Zero, T90 (28°E-1°W)
uživatel
ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 3 340
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

pak by neprodali ty svoje šroty
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 708
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

proč nejde skylink live přes E2 ?
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 708
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pierrepetr

Protoze to jeste nikdo nenaprogramoval :)

Xtrend 8000, Vu+ Zero, T90 (28°E-1°W)
uživatel
ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 3 340
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra