Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Live

Sledování aplikace Skylink Live u operátorů Vodafone a T mobile bez odpočtu dat. Na Dotaz u operátora O2 odpověď z důvodů zachování neutrality o tomto neuvažujeme. :bomb:
uživatel
jan7070
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 88
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live

Skylink live---ptákovina :laughing:
uživatel
papay
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 585
Odpověď v diskusním vlákně
 

@papay

A proč ptákovina? Mám TV v pokoji pro hosty a pro nějaké základní koukání v pohodě vyhovuje.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 516
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jan7070

Proč zakládáš zbytečně vlákno.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 894
Odpověď v diskusním vlákně
 

O2TV

Ta zmiňovaná O2 má přece svoji vlastní TV.
Tudíž je logické,že půjde přesně proti proudu konkurenční platformě!:-/
uživatel
Old Master
Registrace: 1/2005
Příspěvků: 635
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kolenáč

To aby si se měl na co ptát víš. :laughing:
uživatel
jan7070
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 88
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Old Master

T-mobile má přece také satelitní TV a dokonce konkurenční oproti Skylinku
uživatel
jan7070
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 88
Odpověď v diskusním vlákně
 

Skylink Live

Jinak aplikace Skylink Live je naprosto perfektní a ve spolupráci např. Google chromecast na jakékoliv TV šlape skvěle kdo nemá např chytrou TV již s aplikací
uživatel
jan7070
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 88
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jan7070

Přesně na tu síťovou neutralitu myslím, V. a T. by měli od tohoto svinstva upustit.

VU+ UNO4K, Fe85 - 13E,19E,23.5E,28.2E
uživatel
lext
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 89
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jan7070

Co dodat ke společnosti jakou je O2,vždycky byla odlišná než ostatní.
A neustále žije v domnění, že kolem ní se točí svět.
Zkrátka má jedinečnou 02TV na domácím trhu a ostatní jde mimo jejich zájem i za cenu ztráty klientů.
Například v minulosti využívání služeb: pevná linka nebo xDSL připojení
uživatel
Old Master
Registrace: 1/2005
Příspěvků: 635
Odpověď v diskusním vlákně
 

lext@

Není od čeho upouštět, protože tady se o porušení síťové neutrality nejedná. Ta služba u TM a VF totiž umožňuje využívat jakoukoliv OTT službu bez účtování dat, nejenom Skylink Live neboli nedochází ke znevýhodnění nějakého subjektu.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 5 822
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Old Master

https://www.byznysnoviny.cz/2019/03/07/mobilni-operatori-cr-patri-nejziskovejsi-evrope-ukazala-analyza/
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 868
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jan7070

Tak si kup datovou kartu od Tmobilu -nejlevnější na trhu 500 mega na rok,Vodafon jen 10 měsíců.Já mám 1,5 gigaod Kyslíku a 2 minuty mi zdržuje ,než mi data pustí hai.zlik a to nemluvím o LTE,to není tady kolem ani k nalezení. Tm karta proti tomu mi naběhne do pár vteřin a v LTE.Kyslík mi dává neomezené volání za dobrou cenu,ale málokde v LTE,jen ve větších městech přes 10000 obyvatel,ostatní mu může být ukradené
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 526
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live

Funguje skylink live aj v zahranici? Aspon v EU, alebo aj mimo EU?
uživatel
JanoHels
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 807
Odpověď v diskusním vlákně
 

@JanoHels

v německu mě ano,ale mimo eu asi ne !?!? :O
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 526
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live

Dobře to vymyslely, jen ať lidi platí, když to chtěj 😀😁
uživatel
lglb
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 86
Odpověď v diskusním vlákně
 

@JanoHels

británie,švýcarsko jede ok
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 812
Odpověď v diskusním vlákně
 

@JanoHels

irsko přes VPN,tak pak asi všude přes VPN
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 812
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live

VPN to isti vsade, len je to dalsi naklad. Ked sa vsak neda inak ...
uživatel
JanoHels
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 807
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jan7070

O2 sis zvolil sám, asi špatná volba.

*******
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 705
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran + @perrepeter + @někdo kdo ví

A na Kanárech Skylink live jde nebo ne, abych netáhl NTB zbytečně.

*******
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 705
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ja987

já nevím,píšu jen co vím,přes VPN asi jistě
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 812
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live

Pred cca styrmi mesiacmi mi Skylink Live isiel aj v Egypte a bez VPN.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo (vsetko OpenATV 6.2)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 462
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live

vzhledem k tomu,že to nesouvisí s družicí,ale se sítí,tak to musí jít i v Austrálii(v Hispánii je to vyzkoušeno)
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 526
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

a nic tam nevybuchlo?Asi né,když tu píšeš
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 526
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

Ale nie, vsetko OK, dnes to uz bucha skor v Europe. ;)

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo (vsetko OpenATV 6.2)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 462
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra