Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV Samsung so SAT tunerom

Cez víkend som prelaďoval Skylink. Po preladení som zistil, že neviem zaradiť stabilnú zvukovú stopu na niektorých programoch napr. na dome išiel nejaký nemecký film v nemčine, jazyk som zmenil len cez tools, ale po prepnutí na iný program a návrate tam bola znovu nemčina, nešlo to ani zmenou krajiny - oblasti na česko a pod. Ďalší problém nastal pri radení programov - položka upraviť kanál ak som chcel dať STV1 na poz.1 tak pri aktivácii položky zmeniť číslo tabuľka pekne vyhodila pozície od čísla 1, ale ako náhle som potvrdil tak ma to hodilo na poz.13, nedal sa vytvoriť zoznam pekne od poz.1.Ďakujem za Vaše rady.
uživatel
L220158j
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 122
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Samsung so SAT tunerom

tiez som preladoval dva Samsungy v sobotu.
nemam tam nastaveny fastscan - to je jasne kedze preladujeme obaja - po kliknuti na zmenit cislo sa normalne polozka oznaceneho programu da posuvat sipkami v liste programov nahor alebo smerom dolu, resp zadat priamo cislo kam sa ma presunut.
preladoval som a doplnal asi 15 programov na kazdom TV a na oboch bez problemov.
zvukovu stopu som si nevsimol ze by tv vybral prvu stopu,ktora je u niektorych sk programov originalna. je pravda ze nie vsetky programy som preskusal ze idu aj so spravnymi zvukovymi stopami.
hm tak to snad lamy budu volat alebo mi buduci rok po dalsom preladeni povedia akeho sprosteho operatora si vzali ktory nevie ani markizu po slovensky :laughing:
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 463
Odpověď v diskusním vlákně
 

poznamka

nepouzivam favoritne zoznamy pretoze to by dopadlo katastrofalne s tymito uzivatelmi. vsetky zmeny poradia a vymazanie nepotrebnych programov robim v hlavnom zozname
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 463
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Samsung so SAT tunerom

Ja som to presúvanie programov robil v hlavnom zozname.
uživatel
L220158j
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 122
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Samsung so SAT tunerom

Že ten ničemný Samsung není pro svůj Tizen vyplodit nějakou podporu jako SONY(Android) - Sony Editor pro PC, tam je to otázka pár minut. Nechápu, proč jinak výborné TV takhle uživatelsky degraduje.
uživatel
konas
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 3 207
Odpověď v diskusním vlákně
 

TV Samsung so SAT tunerom

Skoro každá nová TV se SAT-tunerem je katastrofa. Pokud to má alespoň "fastscan" tak je většinou polovina práce ušetřena.
uživatel
Warpik
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 305
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Samsung so SAT tunerom

ChanSort nefunguje?
uživatel
ozzy 2
Registrace: 12/2008
Příspěvků: 133
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Samsung so SAT tunerom

V menu nastaveni je položka systém a tam by mela byt polozka volba jazyka zvuku, kde by mělo byt primarni cesky a sekundarni slovensky jazyk.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 385
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Samsung so SAT tunerom

Ďakujem za Vaše reakcie. Tabuľku sortírovanie programov som dal do poriadku až po celkovom resete TV. Ten zvuk sa mení v menu vysielanie, možnosti zvuku a tam treba zrušiť položku V.O. a nahradiť napr. slovenčinou a všetko je OK.
uživatel
L220158j
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 122
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV Samsung so SAT tunerom

panasonik spokojenost s DVB-S i s laděným vše přeladěno není problém .Můžeme každý týden přeladovat . R^
uživatel
amater3389
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 251
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra