Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Digi TV CZ/SK

digi2go nejde

funguje někomu? mě to hlásí chybu
uživatel
brazdil38
Registrace: 6/2014
Příspěvků: 287
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: digi2go nejde

poznámka ještě včera šlo v pohodě
uživatel
brazdil38
Registrace: 6/2014
Příspěvků: 287
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE:digi2go nejde

Na tabletu mi digi2go jede ale v seznamu mi chybí loga TV stanic.
uživatel
radbarto
Registrace: 11/2017
Příspěvků: 348
Odpověď v diskusním vlákně
 

@brazdil38

Ak ti to prestalo fungovať na tablete alebo mobile, tak to bude najskôr systémovou aktualizáciou daného zariadenia. Viac krát som to už riešil. Odinštalovať aplikáciu a na novo naspäť nainštalovať plus samozrejme zadať príslušné prihlasovacie údaje... ;)

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
uživatel
DDR
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 273
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: digi2go nejde

díky za info už to jede
uživatel
brazdil38
Registrace: 6/2014
Příspěvků: 287
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: digi2go nejde

U mě taky vůbec na všech stanicích nezobrazuje loga televizních stanic na notebooku přes staženou aplikaci Microsoft Store internetovou televizi DIGI2GO ale dával jsem to odinstalovat a znovu nainstalovat ani loga stanic se mi vůbec neukázalo.

Michael Štejdíř
uživatel
MichalStej
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 136
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: digi2go nejde

to je tak když přejdou na něco nového a nemají to doladěné
uživatel
brazdil38
Registrace: 6/2014
Příspěvků: 287
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra