Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Plugin PIN

Existuje nejaký Plugin pre Enigmu 2,čo zadáva pri potrebe automaticky PIN?

sandavid
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 147
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin PIN

enigma2 plugin extensions autopin

peto197601
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin PIN

R^ Dakujem.

sandavid
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 147
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin PIN

K čemu je to dobré jestli se mohu zeptat?

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 861
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin PIN

Třeba u Digi.cz , kde je nutno neustále zadávat PIN u některých programů... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink komplet, O2TV zlatá, Eurosport player, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 6 661
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin PIN

Dne 1. května 2019 jsme zaznamenali zásadní výpadek služby Internet Radio & Podcast, kterou používají internetová rádiová zařízení našich zákazníků. To bylo způsobeno problémy s poskytovatelem služeb třetích stran, které byly mimo naši kontrolu. Poskytovatel služeb nás také informoval, že nejsou schopni zajistit poskytování služeb po týdnu od 6. května. Jakékoli takové neposkytnutí služby by způsobilo, že funkce internetového rádia na všech zařízeních našich zákazníků přestane fungovat, pokud bychom toto nápravné opatření neučinili.

V důsledku toho jsme provedli určité změny ve způsobu, jakým je služba poskytována, a můžete si všimnout následujících změn:
Zavedli jsme náhradní službu a nakonfigurovali jsme všechna zařízení, která ji budou používat. Zobrazení nové služby může trvat několik hodin. Starší zařízení může být nutné vypnout a znovu zapnout, aby je donutila vidět novou službu.
Používáme nového poskytovatele pro Internet Radio a Podcast adresář. Můžete objevit některé nové stanice a podcasty, které nebyly dříve k dispozici, a můžete najít některé stanice a podcasty chybí. Pokud si všimnete stanice nebo podcastu, o kterém si myslíte, že chybí v databázi, prosím, vyzvedněte si lístek na podporu a my se pokusíme o jeho přidání do 2 pracovních dnů.
V důsledku změny poskytovatele se mohou zobrazit určité drobné změny ve struktuře nabídky zařízení.
Předchozí zákaznický portál již není k dispozici, a proto jej již nemůžete používat k přidávání vlastních stanic. Pokud byste chtěli stanici přidat do databáze, prosím, vyzvedněte si lístek na podporu a my se budeme snažit o jeho přidání do 2 pracovních dnů.
Není již možné vyvolat Oblíbené. V závislosti na vašem zařízení doporučujeme použít funkci Předvolby zařízení nebo Funkce Poslední poslouchané místo, abyste místo toho mohli vyvolat své oblíbené stanice.
Všechny předvolby zařízení, které jste dříve uložili, již nebudou fungovat a budete je proto muset znovu uložit.
Omlouváme se za případné nepříjemnosti způsobené těmito změnami, které jsme provedli za účelem zajištění kontinuity služeb zákazníkům a uživatelům. Jedná se o rozsáhlou a složitou migraci, a přestože jsme tento scénář testovali a zkoušeli předem, může být počáteční období snížené stability služeb. Během této doby budeme službu pozorně sledovat a sdělit případné problémy prostřednictvím stavové stránky https://status.frontiersmart.com/ .

VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E

lext
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 221
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin PIN

Sorry předchozí příspěvek patří jinam :(

VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E

lext
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 221
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra