Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

stream v domácí síti

Jak nastavim v E2, jak velký datový tok mi má lézt z recieveru? Jde o to, že mám tv na blbém místě, kde neni tak dobré připojení k wifi
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

Myslím, že to nejde. Receiver posílá po síti stream s datovým tokem jaký jde z transponderu
uživatel
Kamil
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 286
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

pokud box podporuje transcoding, pak datovy tok upravit lze
uživatel
baronb
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

no ale jak vytvořim playlist s programy přes transcoding?
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

tak si sezen nejakou wifi krabku s dratem a dej ji na lepsi misto a mas po problemu. nebo natahni rovnou drat. ta energie kterou spotrebujes je podle investovana spatne

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.3, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 7 117
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

to zalezi co umi televize, nicmene parametry streamu jsou nasledujici:

bitrate (int value)
size (480p, 576p, 720p)
width (in px, int value, default determined by size)
height (in px, int value, default determined by size)
framerate (int value, default 25000)
aspectratio (int value, default 2 (=16:9))
interlaced (int value, default 0, set to 1 for progressive)

a link pk vypada takto

http://xxx.xxx.xxx.xxx:8001/1:0:1:1845:7F3:2:11A0000:0:0:0:?bitrate=2000000?width=1280?height=720?aspectratio=2?interlaced=0
uživatel
baronb
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

Cez transcoding nevytváraš playlist, ale upravuješ dátový tok. Playlist si vytvoríš cez Openwebif. Ale počítaj s tým, že ak máš jednotunerový box s E2 tak TV Ti obsadí tuner a na boxe vieš pozerať len to, čo máš akurát zapnuté na TV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

to je mi jasné, že přes transcoding upravuji datový tok. Ale neni mi jasné, jestli když vtvořim playlist, jestli to jede napřímo, nebo přes transcoding. Jestli se v tom playlistu nemusí definovat např port
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

Playlist si nahráš do telky a ak sú v jednej sieti, tak už sa nemusí nič nastavovať. Transcoding upravuješ na boxe, nie na telke.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

to je mi taky jasné, ale program přes trancoding má jinou adresu, než bez něj.
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

Áno dá sa aj tak ako Ti píše baronb, ale ak máš na boxe nainštalovaný Multi-transcoding setup plugin, tak nemusí byť.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

to j to co potřebuji. Nevíš kde ho dohledám?
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

Aký máš box?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

a co mas za box?...jestli to vubec umi...neni lepsi poresit LAN? treba powerline, jestli nemuzes tahat kabelaz
uživatel
baronb
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

mám octagon SF8008. nainstaloval jsem tam openatv 6.3, tam transcoding je už nainstalovaný, ale ty jsi psal multi transcoding
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

Môže sa ten plugin volať inak /ja mám teraz OpenVix/. Ak ho máš medzi pluginmi nainštalovaný tak tam si nastav čo chceš.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

ale pořádmi leze z recieveru plný proud a ne ten transcodovaný
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

A nastavil si v tom plugine niečo, setupe?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

jde jen o to jsaký mám vypadat playlist pro transcodovaný signál. port atd
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

Teraz to čítam na ellane o Tvojom boxe
"Octagon, tak ako iné prijímače s E2, podporuje streamovanie staníc do PC, tabletu/telefónu, alebo do dalšieho boxu. Transcoding pri streamovaní nepodporuje."

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

Takže môžeš hocičo nastavovať aj v playliste, nepôjde Ti to. Ja mám Formuler F1-ku, ten podporuje transcoding a funguje bez problémov.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

to je zajímavé. otevřu openwebif a tam u každého programu je streamovat a druhá ikona streamovat transcoding. A v pc to funguje
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tonda1t

Prepáč, nepoznám ten box, nemám taký, viem o ňom len to čo som čítal na ellane. Vyjadria sa k tomu takí,ktorí ho majú.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

openATV 6.3 by melo mit transcoding v novych image...ale jak to funguje, netusim

OCTAGON SF8008 4K UHD E2 Treiber (Driver) Update 01.04.2019

- Multi Transcoding added.
- HDMI Edid Decode added. (ATV 6.3)
uživatel
baronb
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

jo funguje to. ale nemohu to dostat do tv
uživatel
tonda1t
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: stream v domácí síti

zkus do telky tenhle stream...
http://xxx.xxx.xxx.xxx:8001/1:0:1:1845:7F3:2:11A0000:0:0:0:?bitrate=500000

parametr 1:0:1:1845:7F3:2:11A0000:0:0:0: vymen za CT1 treba, nejsem ted u boxu, tak ti to nemuzu napsat presne

ja mam et10000 a port pro stream je 8001, tak snad tady je taky
uživatel
baronb
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 101
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra