Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Orange: Nastavení pro Oscam ?

Může mi někdo napsat sem nebo do SZ nastavení pro oscam (img OpenATV), pro kartu Orange SK ?

Díky

Xtrend 8000, Vu+ Zero, T90 (28°E-1°W)
uživatel
ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 3 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Orange: Nastavení pro Oscam ?

Nastavenie je take iste, ako pre vsetky IRDETO karty. Nic viac, nic menej. CAID a ostatne zbytocnosti netreba nastavovat.
uživatel
kobram
Registrace: 4/2014
Příspěvků: 451
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

Mám nastavení pro Skylink ICE, tak snad to bude stejné.

Díky vyzkouším ...

Xtrend 8000, Vu+ Zero, T90 (28°E-1°W)
uživatel
ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 3 464
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

To nastavenie az take stejne ako napr pre skylink ice nie je, minimalne force irdeto musi byt vypnute.
No a caid v pripade, ze je v oscame viac kariet, nastavit treba, v opacnom pripade oscam posiela do kariet aj ecm, ktore v nich nemaju co hladat
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 079
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Orange: Nastavení pro Oscam ?

@jozef BA:
- skor force_irdeto ma byt zapnute... (zapne IRDETO rezim)

- ECM posiela iba take, ktore su pre dane CAID (ktore si oscam nacital pri inicializacii karty).

Najviac sa mi na forach pacia neznali amateri, co nastavuju "nasilu" vsetky parametre readera a potom sa divia, ze im to nejde.
uživatel
kobram
Registrace: 4/2014
Příspěvků: 451
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

to akoze TY si ten znali prefosional ? :laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Warder

Najskôr sa douč pravopis a potom sa môžeme baviť. :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
kobram
Registrace: 4/2014
Příspěvků: 451
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

co sa ti nepaci na mojom pravopise ? To ze nic nevies a tak sa ides ohanat pravopisom ? :laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Warder

No skús uhádnuť...ty si "znali" :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
kobram
Registrace: 4/2014
Příspěvků: 451
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

taranie a hadanie je tvoj obor tak daj zas nejaky tvoj vypotok, ty nas "profesionalny odbornik". :laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

Force irdeto byt zapnute praveze nema, musi byt nastavene na 0, alebo tam nema byt vobec, co je vlastne to iste, kedze defalt v tomto pripade = 0
No a v suvislosti s caid je to tak ako pisem, vyskusaj si to
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 079
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kobram

no vydis, hned som si to myslel a ani si sa predstavovat nemusel. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Orange: Nastavení pro Oscam ?

Preklep default :)
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 079
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra