Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

televize Finlux

Mají některé 100 Hz panely ? Díky za info. :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88
Odpověď v diskusním vlákně

@hobo

"Ten Finlux jsem uvedl přesně.Nemá cenu hledat 100Hz."
Nepochopil som, ktorý Finlux si "uvedl přesně"?
A hľadať 100 Hz cenu má! Uznávam, že možno nie pre všetkých, ale pre tých, ktorí si potrpia na kvalitnejšie zobrazenie rýchlych dejov, určite cenu má.

Frank11
Registrace: 2/2009

@Frank11

Už z princípu LCD TV plynulosť vykresľovania nemôže byť. Tu jedine OLED alebo staré plazmy :(

logan
Registrace: 11/2009

@Frank11

Máš snad svou hlavu. Citovat chybu je zase chyba.

konas
Registrace: 12/2014

@Frank11

Samozřejmě že všechny TV značky Finlux.A hledat 100Hz u Finluxu nemá cenu.Pochopil? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Ale Ty si k značke Finlux priradil aj panely ULED od Hisense.
"Klasické LED panely má Finlux pouze 60Hz.No a ty ULED možná jsou 120Hz,ale EDGE." Nikde si sa tam nezmienil, že tie "120 Hz" panely už patria Hisense!
"Ten Finlux jsem uvedl přesně."
Takže si to neuviedol presne!

Frank11

@hobo

Keď uvádzam nejaké konkrétne údaje z konkrétnej stránke, som zvyknutý ich citovať bez korekcie.

Frank11

@Frank11

Přečti si moje názory trochu pečlivěji.Ten Finlux jsem uvedl správně:nemá cenu hledat 100Hz.A mimochodem v našich končinách jsou relevantní udaje 60Hz-120Hz?Když perfektně tak se vším všudy. ;)

hobo

RE: televize Finlux

Neboli volakedy podobne rozmery in a cool, len v opacnom poradi a bez Hz? Alebo to si uz zle pamatam? :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@hobo

Tvoje názory som čítal veľmi pozorne. Dúfam, že nepopieraš tento svoj výrok: "Klasické LED panely má Finlux pouze 60Hz."
Práveže Finlux neudáva obnovovaciu frekvenciu 60Hz (event. 120Hz). To si si vymyslel a priradil Finlux-u práve Ty!
Takže Tvoja následná otázka (výčitka): "A mimochodem v našich končinách jsou relevantní udaje 60Hz-120Hz?" na mňa, je úplne irelevantná a mal by si ju nasmerovať skôr na seba.
A k tej perfektnosti, osobitne pre Teba uvádzam ešte raz svoje vyjadrenie: "Keď uvádzam nejaké konkrétne údaje z konkrétnej stránky, som zvyknutý ich citovať bez korekcie."
"Pochopil? ;) "

Frank11

@Frank11

Ty jsi začal s panely 60-120Hz.Pochopil? ;) Mimo jiné ty jseš dobrej hnidopich.Já jsem se hned jednoduše přiznal,že jsem nečetl pozorně.A už mě to s tebou nebaví. :-/

hobo

RE:televize Finlux

A není to nakonec celkem jedno.. Vždyť je to pomalu v této kategorii všechno stejný,jen jiný štítek značky..

radbarto
Registrace: 11/2017

@Frank11

Nič si z toho nerob. Hobo musí mať pravdu o paneloch lebo študuje displayspecifications.com. A myslí si, že je tam všetko pravda, čo je napísané. Napríklad ja som kúpil 4K LG TV, pri ktorom o display je na tej stránke uvedené, že má 50Hz panel a čuduj sa svete má 100Hz v skutočnosti.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

chlapci

A co 49" LG 49SM8500PLA ....tam se uvádí panel 100Hz, ale Edge.... ?

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@hobo

"A už mě to s tebou nebaví. :-/ "
Chápem Ťa.

Frank11

@petersk

Jseš trochu vedle.Uvedená stránka displayspec.právě uvádí u všech tv 60Hz nebo 120Hz.No a to je pro mě v našich končinách nepravdivá informace a nikdy bych ji nepoužil.Nepravda šířená dále je stále nepravdou.To už tady napsal v debatě kolega. ;)

hobo

@hobo

Čítaš vôbec po sebe čo píšeš??? Vieš, čo si napísal predtým???
Prečítaj si prosím ešte raz Tvoj ostatný príspevok a potom zdôvodni, ako sa to zhoduje s Tvojim vyjadrením z 19.02.2020, 14:54.29, konkrétne "Klasické LED panely má Finlux pouze 60Hz.No a ty ULED možná jsou 120Hz,ale EDGE" a "Pokud je to do kuchyně nebo ložnice,tak obyč 60Hz tam to nebude tak vadit na zkousnutí."
Takže "...60Hz nebo 120Hz... je pro mě v našich končinách nepravdivá informace a nikdy bych ji nepoužil."?!?
Tak prečo si ju použil aj Ty a ešte si k tomu priradil 120 Hz panely k TV Finlux???
Na čo sa to tu teraz hráš???

Ja som nikdy netvrdil, že 60/120 HZ platí aj pre našu sieť!
Napísal som, že "Keď uvádzam nejaké konkrétne údaje z konkrétnej stránke, som zvyknutý ich citovať bez korekcie."
To nie je chyba, to je rešpektovanie originálneho zdroja určeného pre tieto krajiny.

Frank11

@hobo

No nejako si sa do toho zamotal. A toto čo si napísal "Klasické LED panely má Finlux pouze 60Hz.No a ty ULED možná jsou 120Hz,ale EDGE" je čo? A teraz tvrdíš, že je to nepravdivá informácia.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

naco sa hadate polovicka ludi co kupuje telku ani nevie ze tam je nejaky panel ... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

kašlete na

parametry,snad koukáte na TV a ne do prospektu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@liquere .
Ale o to tu predsa vôbec nejde. Tu ide o to, že niekto niečo neuvážene napíše a potom sa to snaží demagogicky (a až priam lživo) odôvodniť.

@pierrepetr .
Neviem ako Ty, ale ja si pred kúpou TV najprv pozriem jej parametre. Tie parametre (kam patrí aj druh a typ panela) sú totiž pre kvalitný obraz najpodstatnejšie.

Frank11

Finlux má výhodu!

Možnost společného seznamu pozemních a satelitních stanic. To Samsung ani LG neumí, SONY myslím, také ne.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

no jo ale je to ozauka len softu, alebo coho?

liquere

sorry

myslel som otazka

liquere

@Frank11

já u hifi poslouchám a u tv koukám na obraz,co se píše mě nezajímá

pierrepetr

@liquere

není to jedno,čeho je to otázka??finlux popliváván prostě dělá všechno pro lidi,což o ostatních hvězdných značkách nelze říci

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra