Quantcast

Skylink: NGC na bývalé pozici MGM

| Martin Vyleťal | tisk

Dokumentární kanál National Geographic Channel (NGC), který byl dnes přidán do satelitního multiplexu Skylink, změnil během odpoledne vysílací parametry. Program se nakonec vysílá na původní pozici filmového kanálu MGM, který opustil tuto platformu. Takže stanici nemusí zákazníci složitě dolaďovat.

Program National Geographic Channel se vysílá na satelitu Astra 1G (23,5°E), na kmitočtu 11,797 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, service ID 5036, video PIDu 2966 (anglicky) a 3046 (maďarsky). Signál je kódován systémem CryptoWorks a je dostupný pro majitele přístupových karet Skylink a CS Link . Ve stejném multiplexu je také stanice Nat Geo Wild, kterou si musí zákazníci doladit. Oba programy jsou zatím v režimu veřejných testů.

Oba programy NGC i Nat Geo Wild jsou lokalizovány do češtiny formou DVB titulků. Jak titulky nastavit najde uživatel v manuálu svého set top boxu.

Filmový kanál MGM po zhruba 1/2 roce ukončil šíření v paketu Skylink. Ze satelitu mohou tuto stanici přijímat už jen abonenti platformy UPC Direct.





Reklama




Vybrané články