Quantcast

Nizozemské regionální kanály přejdou do MPEG-4

| redakce | tisk

Nizozemské regionální stanice zůstanou na satelitu Astra 3B (23,5°E). Je to výsledek dohody M7 Group, provozovatele Canal Digitaal se satelitním operátorem SES Astra a zástupci regionálních stanic.

Většina stanice bude k dispozici pro všechny satelitní diváky. Některé stanice budou dostupné pouze pro abonenty Canal Digitaal, kteří mají aktivní balíček Family, Entertainment nebo Top.

V případě stanic RTV Noord, Omroep Friesland, Omroep Gelderland a RTV Oost se nic nemění. Televize RTV Drenthe a Omroem Zeeland budou k dispozici všem satelitním divákům. Od 1.4.2011 budou šířeny v MPEG-4/SD.

L1 a Omroep Brabant budou zařazeny do balíčků Family, Entertainment a Top. Kanál L1 bude do těchto balíčků zařazen 1.4., Omroep Brabant k 1.7.2011. Stanice budou poskytovány v MPEG-4/SD.

Od 1.3. AT5 a od 1.4. RTV West budou součástí balíčků Family, Entertainment a Top. Budou poskytovány místo programů RTV Noord Holland a RTV Rijnmond, které skončí.

Regionální televize z Nizozemí vysílají přes satelit Astra 3B (23,5°E), freq. 11,914 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK.

zdroj: M7 Group





Reklama




Vybrané články