Quantcast

Ukrajinská MyTV obnoví vysílání

| redakce | tisk

Ukrajinská satelitní pay-tv služba MyTV provozovaná společností Digital Fly Ukraine se stane součástí velké mezinárodní mediální společnosti. Na zasedání Národní rady pro televizi a rozhlas to 23. února 2011 oznámil generální ředitel společnosti Albert Feldman.

Podle něj je potencionální partner Digital Fly Ukraine největší světový poskytovatel obsahu. Začátkem dubna firma plánuje obnovení služeb, které skončily v prosinci 2010. Feldman uvedl, že do dubna nebude zveřejněno jméno společnosti, která bude vlastnit ukrajinskou společnost.

Ukrajinská Národní rada 23. února posoudila výsledky plánované kontroly Digital Fly Ukraine. Inspekce zjistila, že skutečný počet abonentů je 442 (nikoliv 180 tisíc jak je uvedeno v licenci). Poskytovatel pay-tv Národní radu informoval o technických problémech se satelitem a dočasném přerušení vysílání.

"V souvislosti s probíhajícím procesem jsme byli nucenu přerušit vysílání v prosinci. Změnily jsme družici a později rozšířili počet programů. V období od 1. do 12. dubna plánujeme obnovit vysílání," řekl Albert Feldman. Klienti byli v prosinci upozorněni na možné přerušení vysílání. Po obnovení provozu Digital Fly Ukraine má v úmyslu zahájit aktivní marketingovou kampaň k přilákání nových zákazníků. Na 12.4.2011 je naplánována prezentace platformy.

Podle vydavatele časopisu Mediasat Alexandra Glushenka v případě vstoupení Digital Fly Ukraine do mezinárodní mediální korporace umožní vstup zahraničních kanálů, které doposud nebyly poskytovány na ukrajinském trhu.

zdroj: sat-digest.com





Reklama




Vybrané články