Quantcast

Exkluzivní TV premiéra hořké komedie Czech Made Man na Film+

| redakce | tisk

6. 7. 2012 ve 21:00 uvede filmový kanál Film+ snímek režiséra Tomáše Řehořka, Czech Made Man, který odstartuje „prázdninový filmový festival“ na Film+. Ihned po uvedení do kin na jaře minulého roku, vyvolal snímek Czech Made Man rozruch u filmových kritiků, díky svému netradičnímu vizuálnímu pojetí a neobvyklému příběhu.

Film+ uvádí snímek Czech Made Man v exkluzivní televizní premiéře a to současně v České i Slovenské republice.

Režisér Tomáš Řehořek předložil kritice a především diváků, důkaz toho, že česká kinematografie se neobává sáhnout nejen k experimentálním formátům, ale také k rozporuplným tématům, které mapují s humorným nadhledem, divoké počátky „podnikání“ v naší zemi. Tomáš Řehořek si do svého filmu, který vznikl na základě výpovědi skutečné postavy, vybral Jana Budaře, oceněného čtyřmi Českými lvy a kterého diváci Film+ mohli vidět ve filmu Milana Cieslara, Duše jako kaviár, který Film+ uvedl v nedávné době.

Po bok Jana Budaře režisér Řehořek obsadil do vedlejších rolí také osvědčenou hereckou kvalitu komediálního žánru, Milana Štaindlera, Petra Čtvrtníčka. Ester Kočičkovou, Tomáše Matonohu, Jana A. Duchoslava a Pedraga Bjelace, herce jehož tvář mohli diváci spatřit i v jednom z dílů o Harrym Potterovi. Czech Made Man mapuje průběh jedné nečítankové kariéry muže, který z role věčného otloukánka v rodině alkoholika, vyrostl v nekorunovaného krále obchodu s internetovými doménami.

Hlavní hrdina se nezdráhal žít na hraně zákona a svým, přinejmenším neortodoxním stylem života, vtahoval sebe i své okolí do mnoha neobvyklých mnohdy nebezpečných, ale i humorných situací.

Věřím, že tento snímek vtáhne a zaujme diváky filmového kanálu Film+, neboť se jedná o počin, který svým vizuálním, scénáristickým a neotřelým pojetím snese srovnání s filmy z dílen předních tvůrců nezávislého filmu,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director IKO Cable.

České a slovenské filmy jsou vždy zpestřením naší filmové nabídky. Film+. Divácký zájem o tyto tituly dokazují i podložené výsledky jejich sledovanosti. Kupříkladu filmy, Pokoj v duši, Poslední plavky, Bobule a 2Bobule, Ulovit miliardáře, které jsme uvedli v exkluzivních televizních premiérách, zaznamenaly u diváků výrazný ohlas. Filmem Doktor od jezera hrochů, vysílaného v repríze 10. 4. 2012, jsme dosáhli 1, 5% podílu sledovanosti v cílové skupině 18 - 49 let. Dobře se též vedlo repríze filmu 2Bobule, vysílané 29. 4. 2012, která dosáhla podílu sledovanosti více než 3 % a v cílové skupině M18 - 49, dokonce 4% podíl. Věřím, že film Czech Made Man, který tento měsíc odvysíláme v exkluzivní české a slovenské premiéře, zaznamená u diváků přinejmenším stejný zájem jako výše zmíněné filmy,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director IKO Cable.

Zajímavá čísla sledovanosti u zahraničních titulů byla zaznamenána při oficiálním měření sledovanosti dne 14. 6. Film+ se s více než 4,4% podílem sledovanosti vyhoupl s filmem Fast Track: No limits na první příčky ve sledovanosti všech měřených placených televizí v ČR v daný den. Neméně zajímavá čísla zaznamenal film, 22 výstřelů s takřka 4% podílem sledovanosti. O dalších titulech z české, slovenské a celosvětové produkce produkce vedeme intenzivní jednání a našim divákům již dnes mohu slíbit, že v příštím roce uvidí v premiérách další zajímavé tituly. Ze zahraničních titulů chystaných na letošní léto, bych diváky ráda upozornila na filmy: Imigranti s Harrisonem Fordem, Rukojmí s Brucem Willisem v hlavní roli a romantický film La misma Luna, který uvedeme 7. 7. ve 21:10. O uvedení všech nových titulů diváky vždy informujeme s dostatečným předstihem prostřednictvím profilu Film+ na Facebooku a programu zveřejněného na internetových stránkách www.filmplus.cz,“ Dodala Erika Luzsicza.

zdroj: Film+





Reklama




Vybrané články