Quantcast

Óčko pro telefony s Windows Phone 8 a na YouTube

| redakce | tisk

Óčko spustilo další aplikaci nejen pro chytré telefony s Windows Phone 8, ale je první televizí v České Republice, která má svou aplikaci v nových Windows 8 pro osobní počítače. V současné době je některá z aplikací živého streamu Óčka naistalována již ve více jak 455.000 chytrých zařízeních.

Kromě nové aplikace Óčka jsme zároveň upravili i náš stream na webu, kdy dosahujeme při 2,5Mbit/s průměrným rozlišenim 1024x576“, říká šét techniky Óčka Lukáš Hnilička

Další novinkou je spuštění zcela nových stránek Óčka na kanále Youtube. Na stránce www.youtube.com/ocko najdou diváci záznamy pořadů, které vysílá a různé speciály, perličky a videa ze zákulisí Óčka.

Je pro nás důležité mít svůj kanál na Youtube, protože to je prostě SEXY a kdo není na Youtube jako by nebyl. Hlavním cílem našeho kanálu na YT je poskytnutí našeho obsahu i těm divákům, kteří jsou spíše orientovaní na internet než klasickou televizi. Pak je to samozřejmě kontent ID a monetizace, kdy se budeme naše povedené kousky (a že jich není málo) monetizovat i na ostatních kanálech a zároveň je i propagovat“, dodává k Youtube stránkám Lukáš Hnilička

Do konce roku Óčko plánuje významný update všech aplikací napříč platformami. Diváci se mohou těšit na novou grafiku a kompletní archiv.

Další novotou platformou, kterou se Óčko bude moci do konce roku pochlubit budou televize Panasonic. Na tuto spolupráci navazuje i kampaň a soutěž probíhající na Óčku s názvem „chytrá Věra“.

V chytrých televizích Óčko stále drží pozici trend settera. Na původní platformě SMART TV od Samsungu má nyní Óčko přes 43 000 stažení aplikace.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články