Quantcast

Fotbalové Euro 2024 bude na TV Markíza, Dajto a VOYO SK

| redakce | tisk | názory

Fotbalový šampionát UEFA Euro 2024 bude na Slovensku vysílat televizní skupina Markíza. Divákům jej zprostředkuje na televizních stanicích TV Markíza a TV Dajto a na streamovací službě Voyo.

Divákům nabídne všechny zápasy ME ve fotbale, včetně zápasů slovenské reprezentace, doprovodný program a množství dalších překvapení.

Zhruba za dva měsíce - 14.6.2024 - se začne na programech Markíza vysílat fotbalový turnaj, který každý 4 roky organizuje Evropská fotbalová unie (UEFA). Potrvá 4 týdny a vyvrcholí finálovým zápasem 14. července 2024. Dějištěm šampionátu je Německo a boj o vítěznou trofej se uskuteční v deseti městech - v Berlíně, Dortmundu, Düsseldorfu, Frankturtu nad Mohanem, Gelsenkirchenu, Hamburku, Kolínu nad Rýnem, Lipsku, Mnichově a Stuttgartu.

Euro 2024 nabídne na Slovensku skupina Markíza (foto: TV Markíza)
▲ Euro 2024 nabídne na Slovensku skupina Markíza (foto: TV Markíza)

Otevírací zápas domácí reprezentace odstartuje v Allianz Aréně v Mnichově a korunovace nového evropského fotbalového šampiona se uskuteční na Olympijském stadionu v Berlíně.

Podle zažitého herního systému závěrečného turnaje odehrají nejprve týmy zápasy proti všem soupeřům v základní skupině a dva nejlepší v každé ze šesti skupin postoupí do osmifinále, kde je doplní čtyři nejlepší ze třetích míst. Následovat bude vyřazovací play-off systém, počínaje osmifinále s nejlepšími 16 týmy, dále čtvrtfinále, semifinále a finále.

Reprezentace Slovenska se fotbalového Eura zúčastní po třetí za sebou.

Markíza chystá pro diváky překvapení. Diváci Markízy, Dajto a Voyo budou moci sledovat všech 51 zápasů šampionátu, nebude chybět ani nové zápasové studio s experty z řad bývalých slovenských reprezentantů, analýzy či reportáže přímo z dějiště v řadě televizních pořadů.

zdroj: Markíza

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články