Quantcast

12. řada doku série ZOO na Viasat Nature

| redakce | tisk

Mnoha cenami ověnčený favorit mezi rodinnými dokumentárními seriály z Nového Zélandu se vrací se svou 12. řadou plnou skotačících, neodolatelných zvířat, která vám dovolí nahlédnout do fascinujících tajů svého života.

Zoo vás vezme do zákulisí Aucklandské zoologické zahrady, kde uvidíte další skvělé příběhy o zvířatech a jejich ošetřovatelích. Seriál odhalí vše, od nových přírůstků, soubojů, nemocí a rituálů páření, až po krmení a způsob života. Tým, který seriál natáčel,žil a bydlel v Zoo po celou dobu natáčení, zároveň ale také cestoval s ošetřovateli, kam bylo zrovna potřeba.

Seriál zachycuje všechny neobyčejné okamžiky, které se v Zoo staly - pro slonici Barmu je to velké dobrodrožství, když se ponoří do laguny a přebrodí se do divočiny, mezitím se aligátorce Doris zablokují čelisti a nemůže přijímat potravu a samozřejmě nechybí ani drzá mláďata.

12. řada doku série ZOO na Viasat Nature
▲ 12. řada doku série ZOO na Viasat Nature

Podíváme se i do zákulisí, abychom poznali nové obyvatele zoo včetně žirafího samce Jelaniho, který se po pěti dnech strávených na moři konečně dostává do Austrálie, aby se připojil ke svému novému stádu a také na nové kotuly veverovité, kteří s sebou přivezou malé překvapení, ale hodně legrace.

Seznámíte se i se sumaterskou tygřicí Molkou, která bude potřebovat speciální zubaře. A uvidíte i to, jak ošetřovatelé navštíví město Tauranga na severu Nového Zélandu, aby pomohli zachránit divoce žijící ptáky, které ohrožuje unikající ropa z lodi Rena, která tady narazila na útes.

Tyto fascinující příběhy vás v mnohém překvapí a pobaví doslova celou rodinu! Poznejte jak jsou zvířata krmena, cvičena, bavena, a jak žjí po celých 365 dní v roce pod dozorem svých oddaných ošetřovatelů!

ZOO (12. řada) ve všední dny 24. - 28. června 2013, ve 14:30 hodin na televizi Viasat Nature.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články