Quantcast

Digi TV SK: Viasaty ve vyšším balíčku, Golf Channel v základním

| redakce | tisk

Operátor slovenské satelitní platformy Digi TV provedl k 1.4.2016 několik změn v programové nabídce. Populární dokumentární kanály z rodiny Viasat - tedy Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature přesunul ze základního balíčku Štandard do vyššího balíku Maxi.

V praxi to znamená, že diváci, kteří mají o tyto tři doku programy zájem, si musí připlatit měsíčně 3,30 eur. Maxi balíček obsahuje téměř o 30 stanic více. V tomto vyšším balíku je od 1.4.2016 i filmový kanál AMC Channel v SD rozlišení.

Příznivější zprávou je pro sportovní diváky přesun programu Golf Channel a komediálního a zábavního programu Comedy Central Extra z Maxi balíku do nižší nabídky Štandard.

Vedle těchto programových změn v balíčcích Maxi a Štandard operátor představil i nový maďarský balíček Extra HU+, který obsahuje o 10 stanic více než doposud poskytovaný balík Extra HU.

Programové složení balíčku Extra HU+:
RTL +, RTL 2, RTL klub, Magyar Sláger TV, Story 4, Story 5, TV 2, Cool TV, Duna TV, Duna World, AXN HU, Film + HU, m1, m2, Magyar ATV, Viasat3, Comedy Central Hungary, FEM 3, Super TV 2, Viasat 6, Sorozat+, Muzsika TV, VIVA HU, Echo TV, Pro 4, MTV HU a Ozone Network.





Reklama




Vybrané články