Quantcast

Slavné El Clásico pro všechny zákazníky Digi TV CZ

| redakce | tisk

Společnost DIGI Czech Republic vychází vstříc všem fotbalovým fanouškům z řad diváků staré i Nové DIGI TV a přinese jim jeden z nejsledovanějších fotbalových zápasů na světě - utkání španělských klubů FC Barcelona a Real Madrid.

Utkání každoročně sledují stovky milionů lidí. Společnost DIGI Czech Republic, držitel exkluzivních vysílacích práv na La Ligu pro Českou republiku, jej letos zpřístupní všem svým zákazníkům, bez ohledu na to, kterou službu a který programový balíček mají aktivovaný.

Diváci DIGI TV si tak budou moci exkluzivně užít přímý přenos utkání, které je po finále Ligy mistrů (jehož záznam bude možné rovněž sledovat v programové nabídce DIGI TV) hned druhým nejsledovanějším na světě. Jeho atraktivita tkví především v tom, že oba kluby se řadí mezi nejbohatší a nejlepší na světě a fotbalové umění, které jejich hráči (např. držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu na světě za rok 2015 Lionel Messi, superhvězda a druhý nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo nebo brazilský supertalent Neymar) předvádí, jen těžko hledá srovnání. Přirozená rivalita dvou nejslavnějších španělských klubů má i politický rozměr - zatímco Madrid je španělským hlavním městem, Barcelona je pro změnu metropolí Katalánska.

El Clásico se koná 2. dubna 2016 od 20:30. Zákazníkům staré DIGI se několik dní před zápasem v nabídce objeví program Digi Sport 3 (v SD verzi na 80. kanálové pozici). Zákazníci Nové DIGI TV mají v rastru na pozici 25 kanál Digi Sport 3 HD CZ. Ten jim bude před a během zápasu odblokován nezávisle na předplaceném balíku.

Tímto krokem chceme potěšit naše stávající zákazníky a poděkovat jim za dlouhodobou důvěru, kterou nám projevují. O této promo akci je budeme v předstihu informovat na webových stránkách, Facebooku i v rámci pravidelně zasílaného vyúčtování,“ uvádí Vladimír Rusnák, ředitel DIGI Czech Republic.





Reklama




Vybrané články