Quantcast

Mňam TV skončila v DVB-T, Mňau TV celoplošně

| redakce | tisk

Česká gastronomická a lifestylová stanice Mňam TV již není dostupná na klasickou pozemní anténu. Provozovatel stanice ukončil distribuci programu přes celoplošný multiplex 4 u operátora Digital Broadcasting.

Vedle konce Mňam TV došlo v této síti ještě k jedné změně - sesterská stanice Mňau TV je nově ve stejném multiplexu 4 šířena celoplošně. Mňau TV se zaměřuje na domácí videa ve kterých figurují domácí mazlíčci.

Mňam TV skončila v DVB-T, Mňau TV celoplošně
▲ Mňam TV skončila v DVB-T, Mňau TV celoplošně

Televizní kanál Mňau TV začínal jako celoplošný program v multiplexu 4. Letos v září došlo v této síti k důležité změně - po zařazení nového celoplošného programu JOJ Family byla stanice Mňau TV přesunuta na pozici regionální stanice. V praxi to znamenalo, že Mňau TV naladili jen diváci multiplexu 4, který neměl vlastní regionální kanál. Od září do listopadu letošního roku byl program Mňau TV k dispozici jen pro diváky v regionech Praha, Středočeském, Východočeském, na Vysočině a v Ústeckém. V ostatních regionech byla textová informace o pokračování distribuce u kabelových operátorů.

V DVB-T by měla skončit i zmíněná stanice Mňau TV. Provozovatel programů Mňam TV a Mňau TV se hodlá zaměřit na jiné způsoby distribuce - kabelovou a satelitní televizi.





Reklama




Vybrané články