Quantcast

Majitel Mňam TV a Mňau TV si zaregistroval Kutil TV

| redakce | tisk

Provozovatel tématických programů Mňam TV a Mňau TV chystá spuštění dalšího tématického kanálu. U Úřadu pro průmyslové vlastnictví si zaregistroval název Kutil TV.

Kutil TV, jak název napovídá, bude tématický program zaměřený na kutily všeho druhu. Zatím není jasné, kdy stanice odstartuje. Kanál zatím nemá potřebnou vysílací licenci.

Majitelem programů Mňam TV a Mňau TV je společnost S&P Broadcasting a.s. Původní provozovatel CE Media sliboval na podzim loňského roku spuštění nové zpravodajské stanice z24. Kanál do dnešního dne nezačal vysílat.

Mňam TV a Mňau TV byly původně šířeny celoplošně v DVB-T multiplexu 4 u společnosti Digital Broadcasting. Provozovatel se později rozhodl zaměřit na jiné formy distribuce - kabel a satelit u kterých nemusí platit poplatky za distribuci signálu a naopak může vybírat poplatky za každého abonenta.

Mňam TV již nevysílá v multiplexu 4. Stanice byla před časem vyřazena z nabídky Nová Digi TV CZ z důvodu nízkého zájmu zákazníků o tento program. Sesterský program Mňau TV je zatím šířen celoplošně v multiplexu 4. Žádná ze satelitních platforem tento program neposkytuje.





Reklama




Vybrané články