Quantcast

Majitel Skylinku zajistil distribuci pěti kanálů na Thoru

| redakce | tisk

M7 Group, evropský poskytovatel placené televize, majitel platformy Skylink, uzavřel v posledních týdnech několik dohod o distribuci programů prostřednictvím satelitů Thor 5/Thor 6/Thor 7 na pozici 0,8°W.

Nové kontrakty se týkají následujících programů:

JimJam Hungary a JimJam Romania
Společnost AMC Networks International, vlastník uvedených programů, se rozhodla využívat satelitní kapacity pro distribuci maďarské a rumunské verze programu.

TV1000
Firma Viasat World spustila na pozici 0,8°W filmový kanál zaměřený na oceňované filmy, ikonické trháky a vysoce kvalitní seriály. Program je určen pro rumunský trh.

Life TV
Maďarský kanál zaměřený na lifestyle a zábavu

Bollywood TV
Stanice přináší bollywoodské filmy, které jsou lokalizovány do rumunského jazyka.

"Jsme velmi potěšeni s těmito novými dohodami. Potvrzují naši silnou pozici na trzích střední a východní Evropy v oblasti distribuce DTH a satelitní distribuce pro třetí strany, jakož i přitažlivost pozice 1 stupeň západně jako satelitní hot spor zejména pro maďarský a rumunský trh. Dohody také potvrzují, že lineární televize zůstává klíčová, a stále existuje poptávka po novém, přizpůsobeném a lokalizovaném video obsahu zaměřeném na konkrétní cílové skupiny," uvedl Bill Wijdeveld ze společnosti M7 Group Platform Services.

zdroj: advanced television





Reklama




Vybrané články