Quantcast

Bez ruské TNT Music na 31,5E

| redakce | tisk

Ruská hudební televize TNT Music společnost Gazprom Media přestala vysílat na satelitu Astra 5B (31,5°E). Bez jakékoliv informace skončila 14. května na TP 18. Distribuce zde byla spuštěna na konci listopadu 2019 s cílem propagovat kanál a ruskou hudbu ve východoevropských zemích.

TNT Music je jedním z několika kanálů ruského TNT. Stanice byla spuštěna předním mediálním gigantem v Rusku koncem května 2016.

Programové schéma stanice je složené z videoklipů slavných ruských a zahraničních interpretů, mladých a nadějných umělců, stejně tak i z různých zábavních pořadů, tématických bloků, koncertů a celovečerních filmů. Kanál je zaměřen na mladé lidi ve věku od 14 do 44 let.

V současné době TNT Music vysílá v sítích největších provozovatelů placené televize v Rusku, včetně satelitních platforem Trikolor TV, NTV Plus a Telekarta. Bezplatný přístup k programu je možný prostřednictvím speciálních aplikací pro mobilní zařízení a smart TV. Vedle toho je k dispozici live stream na webu tntmusic.ru.

bývalé technické parametry - TNT Music (vysílání zde bylo ukončeno!):

• Astra 5B (31,5°E), freq. 12,051 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články