Quantcast

Minisérie The White Lotus od 12. července na HBO GO

| redakce | tisk

Šestidílná satirická minisérie HBO The White Lotus z dílny Mikea Whitea (tvůrce seriálu Mé nové Já z produkce HBO), odehrávající se v luxusním havajském letovisku, bude mít premiéru v pondělí 12. července. Seriál bude vysílán na HBO GO.

V hlavních rolích se představí Murray Bartlett (Hledání z produkce HBO), Connie Britton (Nashville), Jennifer Coolidge (2 $ocky), Alexandra Daddario (Temný případ z produkce HBO), Fred Hechinger (Osmá třída), Jake Lacy (Girls z produkce HBO), Brittany O‘Grady (Little Voice), Natasha Rothwell (Nesvá z produkce HBO), Sydney Sweeney (Euforie z produkce HBO) a Steve Zahn (Treme z produkce HBO). Seriál zachycuje zážitky několika hotelových hostů během jejich týdenní odpočinkové a omlazující dovolené v ráji. S každým dalším dnem však vychází najevo, že tito dokonalí turisté, usměvaví zaměstnanci hotelu i samotné idylické letovisko mají i svou temnější stránku.

V seriálu opakovaně vystupují také Molly Shannon (Rozvod z produkce HBO), Jon Gries (Dream Corp LLC), Jolene Purdy (WandaVision), Kekoa Kekumano (Aquaman) a Lukas Gage (Euforie z produkce HBO).

The White Lotus (foto: HBO)
▲ The White Lotus (foto: HBO)

Z řad zaměstnanců se seznámíme s puntičkářským manažerem letoviska Armondem (Murray Bartlett), se kterým to jde z kopce poté, co utrpí náhlý šok, a s pragmatickou manažerkou wellness centra Belindou (Natasha Rothwell), které náročný host způsobí kolotoč emocí. Mezi návštěvníky najdeme rodinu Mossbacherů - Nicole (Connie Britton) je úspěšná ředitelka, workoholička, která si nemůže pomoct a ke své rodině se chová jako k neposlušným zaměstnancům. Její manžel Mark (Steve Zahn) řeší jak nepříjemné zdravotní potíže, tak i komplex méněcennosti. Jejich pubertální syn Quinn (Fred Hechinger), společensky neohrabaný gamer, poprvé objevuje krásy přírody a jejich dcera Olivia (Sydney Sweeney) se svou kamarádkou Paulou (Brittany O'Grady), která je stejně prostořeká jako Olivia, cynicky hodnotí životní styl a hodnotový systém lidí kolem sebe.

Na dovolenou přijíždí také pohledný a privilegovaný Shane Patton (Jake Lacy) a jeho krásná nevěsta Rachel (Alexandra Daddario). Shane a Rachel jsou velmi zamilovaní, ale když se v tomto novém intimnějším prostředí začnou lépe poznávat, začnou se nad jejich láskou stahovat mračna obav.

Ve chvíli, kdy je svou nevítanou návštěvou překvapí Shaneova vlezlá matka Kitty (Molly Shannon), jsou jejich pohádkové líbánky v troskách. Za láskou a tolik potřebnou masáží do hotelu sama přijíždí také Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge), bohatá labilní žena, která se vzpamatovává ze smrti své matky.

The White Lotus vytvořil, napsal a režíroval Mike White, producenty jsou Mike White, David Bernad a Nick Hall, koproducentem je Mark Kamine. Seriál se natáčel na ostrově Maui.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články