Quantcast

Nova natáčí další řadu seriálu Policie Modrava

| redakce | tisk

TV Nova začala natáčet čtvrtou řadu úspěšného seriálu Policie Modrava. Po třech letech se dočkal dalšího pokračování. Jeho fanoušci se opět mohou těšit nejen na zajímavé a napínavé kriminální příběhy z autorského pera Jaroslava Soukupa, zasazené do úžasné scenérie Národního parku Šumava, ale také na všechny své oblíbené postavy.

Hlavní hrdinkou nových dílů zůstává zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové a její vyšetřovací tým stále tvoří Filip Tomsa, Jaroslava Stránská, Zdeněk Palusga, Michal Holán, Matěj Dadák, Jan Monczka a další. Chybět nebudou ani jiné oblíbené herecké hvězdy jako Stanislava Jachnická, Jana Boušková, Táňa Medvecká, Václav Krátký nebo Martin Zahálka. Stejně jako v minulých sériích plánuje i tentokrát režisér Jaroslav Soukup plnohodnotně obsadit také menší epizodní role.

Natáčení seriálu seriálu Policie Modrava (foto: Nova)
▲ Natáčení seriálu seriálu Policie Modrava (foto: Nova)

Diváci nepřijdou ani o postavu majora Koutného v podání charismatického Jaroslava Satoranského, který se i v této řadě „vrátí na místo činu“: „Je to pro mě srdeční záležitost, na natáčení se moc těším. Také mám velkou radost z pozitivních reakcí a ohlasů na seriál ze svého okolí.“

Natáčení seriálu seriálu Policie Modrava (foto: Nova)
▲ Natáčení seriálu seriálu Policie Modrava (foto: Nova)

Na prvním natáčecím dni, kterému dokonce přálo i příjemné jarní počasí, panovala skvělá atmosféra. Do Srní, kde se natáčelo, přijeli oblíbení herci s dobrou náladou a úsměvem na tváři. Ze shledání byli všichni upřímně nadšení. „Když jsme včera přijeli poprvé do Srní a sešli jsme se s celým štábem, tak jsem měl pocit, jako by žádná natáčecí pauza nebyla. A opět mě okouzlila místní krajina a krásné prostředí,“ dodává Michal Holán alias Krásný Jája.

Také Soňa Norisová komentuje další natáčení seriálu: „Jsem šťastná, je to pro mě návrat k něčemu, co tak dobře znám a co mám ráda, ať už je to postava Jany Vinické, nebo herečtí kolegové, či štáb. Mám až osobní pocit, že se sem vracím jako za rodinou.“





Reklama




Vybrané články