Quantcast

SES s Orange rozšiřují námořní služby

| redakce | tisk

Námořní zákazníci společnosti Orange budou nyní moci urychlit svou digitální transformaci díky službám satelitního připojení s vyšší kapacitou, které společně poskytují společnosti SES Networks a Orange.

Díky této inovativní dohodě Orange propojí svou vlastní globální infrastrukturu s globálním pokrytím sítě, které zajišťuje platforma SES Skala Global Platform. Společně umožní námořním zákazníkům společnosti Orange za příznivou cenu rozšířit šířku pásma díky bezproblémovému a všudypřítomnému přenosu dat.

Orange a SES podpoří námořní průmysl (foto: SES)
▲ Orange a SES podpoří námořní průmysl (foto: SES)

To jim zajistí, že budou moci na palubách lodí zavádět nové technologie, které využívají výhody internetu věcí a umělé inteligence, jakož i cloudových aplikací.

Kombinace zabezpečené a digitální síťové infrastruktury společnosti Orange a globální platformy Skala společnosti SES Networks - technologické platformy nové generace, která poskytuje celosvětové pokrytí prostřednictvím několika geostacionárních satelitů a bran propojených globální pozemní sítí - zajistí spolehlivé a vysoce výkonné širokopásmové služby všude, od rozvinutých trhů až po nejhůře dostupná místa na Zemi. To potvrzuje ambice společnosti Orange stát se klíčovým hráčem nabízejícím řešení pro námořní sektor.

Námořní průmysl stojí na prahu rychlých technologických změn, které jsou pro lodní společnosti výzvou k začlenění široké škály digitálních řešení, aby si udržely konkurenceschopnost. Provozovatelé lodních flotil musí zavést automatizaci a digitalizaci palubních procesů, aby zajistili optimální výkonnost, efektivitu a spolehlivost.

zdroj: SES





Reklama




Vybrané články