Quantcast

TV Prima na podzim: 1. mise, Dvojka na zabití a Hvězdy nad hlavou

| redakce | tisk

Televize Prima dnes představila programové novinky, které divákům představí během letošního podzimu. Nová sezóna startuje již 29. srpna 2021 a divákům přinese řadu nových seriálů, talk show i zábavní pořady.

Mezi novými seriály je 1. mise z vojenského prostředí, komediální seriál Hvězdy nad hlavou a komediálně-kriminální seriál Dvojka na zabití.

Marek Singer, Tereza Kostková, Roman Mrázek (foto: FTV Prima)
▲ Marek Singer, Tereza Kostková, Roman Mrázek (foto: FTV Prima)

Seriál 1. MISE představí výcvik dvanácti mladých lékařů, určených pro nasazení do prestižního mezinárodního oddílu. Divákům přiblíží obdivuhodnou profesi vojenských lékařů a jejich ve všech směrech náročnou přípravu.

Další nový počin je komediální krimiseriál Dvojka na zabití v hlavní roli s Jakubem Prachařem a Sarou Sandevou.

Seriál 1. mise (foto: FTV Prima)
▲ Seriál 1. mise (foto: FTV Prima)

Druhou seriálovou novinkou ve vysílání TV Prima bude vesnická romance Hvězdy nad hlavou, kde ústřední postavu veterinářky Lucie ztvárňuje Tereza Kostková.

Z programových stálic se diváci mohou těšit na oblíbený seriál Slunečná, devátou řadu show Česko Slovensko má talent, která vzniká ve spolupráci s TV JOJ i novou řadu seriálu Polda.

Seriál Dvojka na zabití (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Dvojka na zabití (foto: FTV Prima)

Podzimní zábava pak nabídne nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem První večeře, novou sérii projektu Tlouštíci a premiérové díly Show Jana Krause či 7 pádů Honzy Dědka.

Programové novinky budou i na tematických kanálech v čele s Prima COOL, kde diváky pobaví Prima Partička, bláznivý delfín Adolfeen v Nečum na mě show, Fotr na tripu II, Autosalon nebo Osobní řidič Míra Hejda.

Seriál Hvězdy nad hlavou (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Hvězdy nad hlavou (foto: FTV Prima)

Hlavní vysílací čas je opět postaven na vlastní tvorbě. Pondělní večery budou patřit Hvězdám nad hlavou, úterky a čtvrtky Slunečné, ve středu se mohou diváci těšit na seriál 1. MISE, v pátek pobaví Česko Slovensko má talent. Sobota patří krimi komedii Dvojka na zabití a nedělní večery přinesou české filmy, které vysíláme v rámci Prima kina. Mezi premiérami, které na podzim uvedeme, se objeví i pohádka Princezna zakletá v čase či komedie Ženská pomsta,“ uvádí Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Od pondělí do pátku se mohou diváci těšit na pořádnou dávku zábavy ve druhém prime time slotu od 21.35. Novinkou bude pondělní seznamovací show První večeře se Zdeňkem Pohlreichem v roli hostitele. V ní se nezadaní lidé naslepo seznámí u první večeře, na jejímž konci se rozhodnou, jestli se chtějí setkat ještě jednou. To vše za přítomnosti kamer. Nebudou chybět ani divácky zavedené pořady Show Jana Krause a 7 pádů Honzy Dědka a na obrazovku se vrátí také premiérové díly reality show Tlouštíci, která opět představí osm statečných účastníků proměny.

Programové schéma TV Prima (foto: FTV Prima)
▲ Programové schéma TV Prima (foto: FTV Prima)

Na Prima COOL se milovníci filmů mohou těšit na snímek Alita: Bojový Anděl, sérii Smrtonosná past, Mission: Impossible a Rambo. Na svůj boj v aréně se chystají bojovníci v seriálech Spartakus: Krev a písek a Spartakus: Bohové arény. Zbrusu novým seriálem bude americké sci-fi Next, ve kterém génius ze Silicon Valley zjišťuje, že umělá inteligence, kterou vytvořil, může zničit celý svět. A seriál Simpsonovi na podzim vstupuje už do třiatřicáté sezóny.

Prima MAX přinese romantické drama Zraněná srdce na pozadí poválečného Německa s Keirou Knightley. Život jedné z nejvýraznějších osobností počítačového průmyslu přiblíží film Steve Jobs. Novináři oceňované sci-fi drama Světlo mého života diváky zavede do dystopické společnosti, ve které následkem neznámé choroby vymřely téměř všechny ženy. Inspirací pro netypický styl života může být komedie Tohle je náš svět, v níž svérázný otec v podání Vigga Mortensena vychovává svých šest dětí hluboko v lesích mimo civilizaci. Seznam atraktivních filmových titulů doplní také Železná lady s Meryl Streepovou, Vražda v Orient expresu s Kennethem Branaghem nebo oscarový snímek Tři billboardy kousek za Ebbingem.
Prima KRIMI divákům přinese převážně zahraniční seriály s detektivní tematikou.

TV Prima vítězí 4 večery v týdnu (foto: FTV Prima)
▲ TV Prima vítězí 4 večery v týdnu (foto: FTV Prima)

Na obrazovkách tak diváci i nadále najdou své oblíbené stálice jako Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Sběratele kostí, Julii Lescautovou nebo Big Bena. Na opakování pěti řad seriálu s drsným detektivem Boschem naváže během podzimu premiérově série šestá, stejně jako po dvou reprízovaných řadách Purpurových řek bude následovat třetí premiérová řada. Víkendové večery nabídnou i premiérovou sérii McDonaldová a Dodds s velmi nesourodou detektivní dvojicí.

Zcela poprvé pak na obrazovky Prima KRIMI dorazí záhadný muž v baloňáku, jehož ženu nikdy nikdo neviděl - inspektor Columbo.

Nejzamilovanější český kanál Prima LOVE po roce znovu odvysílá oblíbený seriál Divoký anděl, návrat hlásí i Hotel na pláži či Trpké víno. Hned v září však na obrazovky zavítá i čerstvá novinka, která nabídne šest řad plných napětí - Záchranáři z hor. Na opakování divácky oblíbeného Velvetu naváže v průběhu podzimu jeho pokračování s dalšími osudy hlavních hrdinů - Velvet: Návrat.

Prima ZOOM představí seriál Přední linie. Novodobý válečný pohled zachycuje série Balkán v plamenech. Oblíbená jsou i témata vlaky a jídlo, kterých si užijete prostřednictvím seriálů Tajemství železnic a Bizarní jídla. Nesmí chybět česká tvorba - hlavním tahákem bude seriál Krajina Czesko - unikátní projekt, který propojí televizní diváky s komunitou sociálních sítí. Parta nadšených cestovatelů poradí divákům, kam se vydat na nejlepší výlety kraj po kraji. Dále se diváci mohou těšit na snímky Mezi fjordy a Vltava: Zlatá řeka.

Nejmladší kanál Prima STAR obohatí program o pořady Když vaří táta a Mňam aneb Prima vařečka. O víkendech pozve diváky na cesty po naší vlasti Česko na talíři a večerní zábavu okoření talkshow Pustit žilou s Veronikou Žilkovou nebo zábavný Pípšoubazar se Zdeňkem Izerem.

CNN Prima NEWS letos přichystala mimořádně komplexní předvolební vysílání. Už 19. srpna čeká diváky další předvolební debata 50 dní do voleb s moderátory Pavlínou Wolfovou a Michalem Půrem, kteří prověří otázkami na tělo zástupce volebních subjektů s největšími šancemi na usednutí v Poslanecké sněmovně. Novinkou budou mimo jiné speciální diskuse s diváky. Pořad 360°: Hlas lidu dá slovo všem, kteří se ve speciálním velkém studiu budou moci přímo zeptat politiků na otázky, které je trápí a které třeba v médiích nezaznívají.





Reklama




Vybrané články