Quantcast

SES spouští v Německu novou streamovací aplikaci HD+ ToGo

| redakce | tisk

Německá mediální platforma HD+ lucemburského satelitního operátora SES (Astra) bude poskytovat 50 HD kanálů pro streamování na cestách do chytrých telefonů a tabletů s operačními systémy iOS a Android.

Předplatitelé německé mediální platformy HD+ od společnosti SES budou mít nyní přístup ke svým oblíbeným kanálům na mobilních zařízeních díky spuštění nové streamovací aplikace HD+ ToGo.

Aplikace HD+ ToGo (foto: SES)
▲ Aplikace HD+ ToGo (foto: SES)

Nová mobilní služba, která je rozšířením prémiové satelitní televize ve vysokém rozlišení (HD) HD+ společnosti SES, poskytne uživatelům plný streamovaný přístup k více než 50 HD kanálům přímo v jejich rukou a bude k dispozici od 29. září, oznámila společnost SES.

Aplikace HD+ ToGo (foto: SES)
▲ Aplikace HD+ ToGo (foto: SES)

Pro bezproblémový zážitek zákazníků bude HD+ ToGo zrcadlit oblíbené funkce lineární televizní platformy, jako je přístup k mediálním knihovnám a funkce restart. HD+ ToGo zahrnuje také funkci inteligentního vyhledávání obsahu, která uživatelům umožňuje zpřesnit výsledky vyhledávání pomocí filtrů, umístit nalezený obsah na seznam sledovaných a nastavit automatické upomínky.





Reklama




Vybrané články