Quantcast

Satelitní licence pro Orange Sport 3 a 4 pozastaveny

| redakce | tisk

Platnost satelitních licencí pro sportovní kanály Orange Sport 3 a Orange Sport 4 byla pozastavena. O přerušení platnosti obou licencí požádala společnost O2 TV, s.r.o., která drží licence pro oba programy.

Stanice Orange Sport 3 a Orange Sport 4 mají pozastavenou platnost licence na dobu šesti měsíců a to až do 24. června 2022. Rozhodla o tom Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém prvním zasedání v letošním roce konaného 18. ledna.

RRTV udělil společnosti O2 TV souhlas s přerušením platnosti licence programů Orange Sport 3 a Orange Sport 4 na základě licencí udělených 17. července 2018 dle žádosti ze dne 16. prosince 2021.

Programy Orange Sport 3 a Orange Sport 4 ukončily svůj provoz v polovině roku 2021 na tehdejší satelitní placené televizi Orange TV cez satelit. Šlo o exkluzivní placené sportovní kanály, které byly dostupné jen zákazníkům společnosti Orange Slovensko. Satelitní platforma nedávno Orange TV skončila. Náhradou je služba Skylink TV pre Orange na družici Astra 3B.

Společnost O2 TV se rozhodla dočasně pozastavit platnost licencí pro zmíněné stanice. Umožní ji to bez větších investic vrátit se v blízké době k provozování satelitních programů.





Reklama




Vybrané články