Quantcast

O2 TV s tarifem Zlatá Voyo, dětskou Moonbug kids

| redakce | tisk

Od 1. února 2023 bude operátor O2 TV nabízet nový tarif O2 TV Zlatá Voyo. Zákazníci si sami budou moci zvolit, zda budou chtít za stejnou cenu tarif O2 TV Zlatá se službou Voyo nebo s HBO.

Nový tarif O2 TV Zlatá Voyo nabídne přístup k obsahu O2 TV i k filmům, seriálům, reality show a původním projektům Voyo Originál a k tomu operátor přidává stanice AXN a AXN Black.

O2 TV s tarifem Voyo (foto: O2 TV)
▲ O2 TV s tarifem Voyo (foto: O2 TV)

Tarif O2 TV Zlatá si budou moci klienti objednat za ceny, které byly doposud platné pro O2 TV Zlatý s HBO Max, tedy samostatně za 799 Kč, v balíčku s internetem za příplatek 749 Kč a v rámci O2 Spolu s příplatkem 600 Kč měsíčně nad základní variantu O2 TV.

Službu O2 TV Zlatá Voyo je možné aktivovat prostřednictvím aplikace Moje O2, na webu, zákaznické lince nebo ve značkových prodejnách.

Vedle nového tarifu operátor O2 TV rozšiřuje také programovou nabídku. Od 1. února bude na pozici 182 nabízet kanál ČT 1 SVC (severovýchodní Čechy) a o pozici dále ČT 1 JZC (jihozápadní Čechy).

Další novinkou je zařazení mezinárodního dětského kanálu Moonbug kids na 101. pozici (o expanzi stanice na další trhy již server parabola.cz informoval). Stanice bude standardně dostupná od tarifu O2 TV Stříbrná a po celý únor bude program nabízet jako ochutnávkový pro klienty s nižšími balíčky O2 TV Modrá a O2 TV Bronzová.





Reklama




Vybrané články