Quantcast

SledovaniTV přidává balíčky s nahrávkami

| redakce | tisk

SledovaniTV upravuje nabídku doplňkových balíčků s nahrávkami. Přidává tři balíčky se stovkami hodin, které si mohou uživatelé kdykoliv přikoupit. Na výběr je 150, 300 nebo 600 hodin pro oblíbené seriály, filmy a pořady.

Od letošního ledna si mohou uživatelé služby SledovaniTV nahrávat až stovky hodin filmů, seriálů či pořadů. Nabídka doplňkových balíčků s hodinami nahrávek navíc se výrazně rozrostla.

Dosavadní balíček 120 hodin nahrávek se zvýšil na 300 hodin nahrávek s nezměněnou cenou 89 Kč. Novinkou jsou další dva balíčky - 150 hodin za 49 Kč a 600 hodin nahrávek za 149 Kč. Uživatelům tedy nic nebrání v nahrávání celých seriálů, či většího množství filmů.

Divák u aplikace SledovaniTV. Ilustrační foto (foto: SledovaniTV)
▲ Divák u aplikace SledovaniTV. Ilustrační foto (foto: SledovaniTV)

Stejné balíčky jsou k dispozici i zákazníkům slovenské služby SledovanieTV. Ti se mohou těšit na 150 hodin nahrávek za 1,99 €, 300 hodin za 2,99 € a 600 hodin za 5,99 €.

Nahrávky jsou mezi našimi zákazníky jednou z nejoblíbenějších funkcí. Proto jsme chtěli uživatelům nabídnout větší kapacitu pro ukládání obsahu, která budou zároveň za příznivější ceny. ,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Uložený obsah zůstane uživatelům k dispozici až 6 měsíců. Sledovat jej navíc mohou na kterémkoliv spárovaném zařízení. Nahrávky lze ukládat i po odvysílání daného pořadu, a to po celou dobu, kdy je obsah dostupný pro zpětné přehrávání. Jedním stisknutím lze navíc ukládat celé seriály, jednotlivé epizody se nahrají automaticky vždy po odvysílání.

zdroj: SledovaniTV





Reklama




Vybrané články