Quantcast

Viaplay Select odstartoval na CANAL+ v Rakousku

| redakce | tisk

Zákazníci CANAL+ v Rakousku získávají přístup k více než 300 hodinám prémiového obsahu Viaplay Select. Umožnila to nová dohoda Viaplay Group s CANAL+. Viaplay Select je nyní dostupný prostřednictvím partnerských operátorů na 20 trzích.

Prémiový obsah Viaplay Select je v Rakousku exkluzivně dostupný na CANAL+. Diváci mohou sledovat nejúspěšnější seriály, filmy a dokumentární filmy Viaplay s kurátorským obsahem třetích stran z celého severského regionu.

Viaplay Select je koncept značkového obsahu pro partnerské platformy, který byl uveden na 20 trzích od svého spuštění na jaře 2022. Na dalších trzích se objeví během roku 2023.

CANAL+ Austria nabídne v rámci Viaplay Select také titul Below (foto: Viaplay Group. All rights reserved)
▲ CANAL+ Austria nabídne v rámci Viaplay Select také titul Below (foto: Viaplay Group. All rights reserved)

Kritiky uznávané seriály podle scénáře Viaplay, jako jsou „Below“ (nominace na nejlepší evropský seriál na Festival de la Fiction de La Rochelle 2022) a „The Dreamer - Becoming Karen Blixen“ v čele s Connie Nielsen („Gladiator“), mohou abonenti sledovat v aplikaci CANAL+ prostřednictvím sekce Viaplay Select. V nabídce je také řada dokumentů souvisejících s Rakouskem, jako je „Natascha Kampusch - A Lifetime in Prison“ a „Superswede“ o legendě Formule 1 Ronnie Petersonovi a jeho spolupracovníkech, jako je Niki Lauda.

Klienti mají také přístup k severským hitům včetně „Fenris“, „Partisan“ (vítěz v kategorii Nejlepší seriál na Canneseries 2020) a „Trom“ v hlavní roli s Ulrichem Thomsenem („The New Pope“), spolu s celosvětovou válkou „Gold Run“, první norský film Viaplay.

Kromě toho nabídka zahrnuje pořady Viaplay pro mladé dospělé „Delete Me“ a „Threesome“; populární dramata „Harmonica“, „The Meaning of Life“ a „Hammarvik“; a působivé dokumenty „Human to Human“ o válce na Ukrajině a „Nadia Nadim - Gamechanger“ s proslulým dánským fotbalistou.





Reklama




Vybrané články