Quantcast

touchTV dostupná i na novějších LG televizorech

| redakce | tisk

Streamovací platforma touchTV je nově dostupná na další řadě chytrých televizorů značky LG. Společnost SATRO, která službu touchTV provozuje, uvolnila novou verzi aplikace.

Službu touchTV mohou nově využívat klienti na LG televizorech vyrobených od roku 2018 se systémem webOS4.0 ~ 22. Aplikace je dostupná přímo v televizoru v rámci LG Store pod názvem "touchTVsatro".

touchTV umožňuje zákazníkům sledovat živé vysílání až 70 stanic, z toho 58 v HD rozlišení. Klienti si mohou vybírat z nabídky třech programových balíčků.

touchTV na smart TV LG (foto: SATRO)
▲ touchTV na smart TV LG (foto: SATRO)

V rámci služby touchTV je automaticky dostupný přístup k sedmidennímu archívu všech stanic na čtyřech zařízeních současně.

Novinkou v rámci služby SATROdigital je možnost bezplatného využívání doposud zpoplatněné služby touchTV k TV (archív TV kanálů a živé vysílání přes internet) v základní verzi, tj. na jedno zařízení. Pokud se klienti později rozhodnou využívat plnou verzi, tj. sledovat touchTV k TV na čtyřech zařízeních, zaplatí jen 1 euro měsíčně.

Aplikace pro touchTV podporuje sledování vysílaného programu z mobilních zařízení na TV přijímač nebo Android TV box přes Chromecast, resp. z iPhonu/iPadu přes ApplePlay.





Reklama




Vybrané články