Quantcast

SledovaniTV přidává nový detail pořadu

| redakce | tisk

SledovaniTV v prosinci přineslo další novinku ve vzhledu aplikace. Tou je nový detail pořadu, který nově přináší mnoho informací o pořadech a doporučení podobných titulů.

Nový detail pořadu, který SledovaniTV spustilo v prosinci ve svém webovém rozhraní zobrazuje nejen podrobné informace o titulu. U každé události najdou uživatelé také odkazy do několika filmových databází, a to včetně hodnocení.

Aplikace SledovaniTV. Ilustrační foto (foto: SledovaniTV)
▲ Aplikace SledovaniTV. Ilustrační foto (foto: SledovaniTV)

Velkou novinkou je doporučení podobných titulů. Díky němu si mohou uživatelé jednoduché prohlédnout tituly, které by je mohly zajímat. Každý pořad navíc můžete jedním kliknutím nahrát, přehrát živě, je-li zrovna vysílán nebo ve zpětném sledování.

U seriálů nový detail přehledně zobrazuje jednotlivé epizody, jejich popis a umožňuje jednoduché uložení do nahrávek.

Nový detail pořadu je velmi přehledný a zobrazuje všechny důležité informace na jednom místě. Uživatelé se v něm dozví kdy a kde se kanál vysílal, jak dlouho trvá či jaké jsou u něj dostupné zvukové stopy a titulky. Samozřejmostí je také popis pořadu a jeho herecké obsazení. Jedná se o další praktickou funkci, kterou ještě před Vánoci přinášíme našim zákazníkům,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

zdroj: SledovaniTV





Reklama




Vybrané články