Quantcast

SK: Rádio Slovensko je znovu nejposlouchanější rozhlasovou stanicí

| redakce | tisk

Podle výsledků poslední vlny průzkumu MML (2. a 3. čtvrtletí 2022) je Rádio Slovensko nejposlouchanější rozhlasovou stanicí na Slovensku ve všední dny v ranních a dopoledních časových slotech (4.30-6.00 hod., 6.00-9.00, 9.00-12.00 hodin).

Dobré poslechovosti se těší i Rádio Regina Stred, které je třetí nejposlouchanější rozhlasovou stanicí na středním Slovensku.

Ve výše uvedených časech si posluchači oblíbili pořady "Budíček Rádia Slovensko" s Ivanou Ilgovou a Ďurem Šimkem, "Dobré ráno, Slovensko!" s Petrou Bernasovskou a Richardem Dedkem, a také "Predpoludnie" v Rádiu Slovensko s Barborou Štubňovou.

"Je pro nás potěšením být opět lídrem v rozhlasovém prime-time. První místo je zásluhou systému vysílání, který byl vytvořen díky propracovaným základnám a vytrvalé práci mých kolegů. Rádi bychom pokračovali ve vytváření inspirace a určování programu podobným způsobem jako v ČRo Radiožurnálu, BBC 2 nebo Ö3. Víme, že boj o posluchače je trvalý a obtížný a že Rádio Slovensko bude čelit dalším výzvám. Věříme, že posluchači si zaslouží tu nejlepší kvalitu v každém vysílacím čase a že se nám podaří udržet a zlepšit úspěšný výsledek," řekl Milan Urbaník, intendant Rádia Slovensko.

Úspěch zaznamenává i Rádio Regina Stred, které je opět na třetím místě v poslechovosti rozhlasových stanic na středním Slovensku. Vyplývá to z průzkumu RADIOPROJEKT 2022 9. - 11. etapa (15.8.2022 - 6.11.2022).

"Považuji to za výsledek soustavné a důsledné práce, která trvala několik let, a dnes nám toto úsilí přináší nejlepší výsledky v historii. Přišly po provedení mnoha změn v programu, zdynamizování obsahu, úpravě hudebního formátu a celkové marketingové strategie ve vysílání a v segmentu nových médií. Těší mě, že Rádio Regina je dnes na středním Slovensku zavedenou značkou, moderním, důvěryhodným a zároveň příjemným společníkem," řekl Miroslav Debnár, ředitel banskobystrického studia RTVS.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články