Quantcast

Komediální akční seriál Einstein v neděli na TV JOJ

| redakce | tisk

Televize JOJ odvysílá již tuto neděli 26.2.2023 první díl nového osmidílného komediálního akčního krimi seriálu Einstein.

Einstein není klasický kriminální seriál ale spíše komediální, postavený na jednou hlavním hrdinovi a tím je profesor Filip Koenig (Juraj Loj). Každá část řeší uzavřený případ.

Filip spolu s kriminální policií SR řeší případy, které se odehrávají na Slovensku. Zločiny odrážejí dnešní společnost, nejenom na Slovensku, ale i v celé Evropě. Jsou aktuálně a nestandardně řešení geniálním fyzikem.

Nový seriál Einstein již v neděli na TV JOJ (foto: TV JOJ)
▲ Nový seriál Einstein již v neděli na TV JOJ (foto: TV JOJ)

Seriál má ambici oslovit širokou diváckou skupinu. A to zejména tím, že nejde o klasickou kriminálku, ale že výrazně spojuje napětí a komedii. A to zejména přes hlavní postavu, kterou si divák může zamilovat právě pro její jedinečnost, humor a specifické chování.

Einstein je sice především komedie, ale častokrát v ní odezní zajímavé informace, vědecké poznatky a hlavní hrdina Filip pomocí nich a své geniality pomáhá řešit kriminální případy. Předloha, respektive její obsah, mě upoutala ihned. TV JOJ mi nabídla volnou ruku při obsazení herci a režijním ztvárnění, čeho si velmi cením a na základě čeho se nám velmi dobře spolupracovalo,“ odpověděl Martin Kazimír na otázku, co ho přesvědčilo, aby právě on režíroval tento seriál.

zdroj: JOJ





Reklama




Vybrané články