Quantcast

JustWatch CZ: Top filmy na HBO Max v prvním roce provozu

| redakce | tisk

Jaké filmy a seriály sledovali uživatelé v České republice na nové streamovací službě HBO Max? To zjišťoval průvodce streamovacími platformami JustWatch. Na HBO Max se zaměřil především z toho důvodu, že nedávno oslavila první výročí svého provozu.

Placená streamovací SVOD služba HBO Max nahradila původní videoslužbu HBO GO.

TOP 10 filmů na HBO Max podle služby JustWatch CZ (foto: JustWatch)
▲ TOP 10 filmů na HBO Max podle služby JustWatch CZ (foto: JustWatch)

Nejvyhledávanějším filmem na HBO Max od 8. března 2022 do 8. března 2023 se podle JustWatch CZ stal akční snímek "Batman" (2022). Druhý nejžádanější byl akční titul "Spider-Man: Bez domova" (2021). Top trojku uzavírá thriller "To nic, drahá" (2022).

V žebříčku figuruje také biografický film "Elvis" (2022) či klasika - fantasy film "Harry Potter a Kámen mudrců" (2001).

TOP 10 seriálů na HBO Max podle služby JustWatch CZ (foto: JustWatch)
▲ TOP 10 seriálů na HBO Max podle služby JustWatch CZ (foto: JustWatch)

Mezi seriály byl souboj dvou velmi úspěšných titulů - fantasy seriálu "Rod Draka" (2022) a dramatického seriálu "The Last of Us" (2023). Třetím nejúspěšnějším seriálem na HBO Max podle JustWatch CZ je historický seriál "Pluk mizerů" (2022).

Mezi TOP 10 seriály v žebříčku figurují také tituly "Živí mrtví", "Hra o trůny" či seriálová klasika "Přátelé".

JustWatch je mezinárodní průvodce streamováním, který pomáhá více než 20 milionům uživatelů měsíčně najít něco skvělého ke sledování na streamovacích platformách typu Netflix, Prime Video, Disney+ atd. ve 100 zemích.





Reklama




Vybrané články