Quantcast

Rostoucí zájem o distribuční platformu ASTRA 1 Sports

| redakce | tisk

Živé sportovní a zpravodajské události za posledních 12 měsíců zvýšily zájem o satelitní distribuční platformu SES zaměřenou na sport a události - ASTRA 1 Sports.

Satelitní distribuční platforma ASTRA 1 Sports pokrývající Evropu, Střední východ a severní Afriku byla využita pro více než 1 500 událostí doručených stovkám vysílatelů. Zákazníci sportovních přenosů a událostí si užívali silné širokopásmové pokrytí platformy s vysokou propustností a zvýšenou efektivitou sítě, flexibilitu a jistotu.

Od držitelů sportovních práv, lig a federací až po televizní sítě a poskytovatele služeb společnost SES distribuovala tisíce hodin sportu, významných událostí a významného nejnovějšího zpravodajského obsahu na platformě ASTRA 1 Sports, včetně mistrovství světa v alpském lyžování FIS, mistrovství světa v judu a světového padelu. Tour, závodů FIA World Rallycross a dalších.

Jedním ze zákazníků využívajících platformu je Telefónica Broadcast Services. „Vzhledem k tomu, že sledovanost a zájem o sporty a akce celosvětově neustále roste, jsme potěšeni, že máme partnera, jakým je SES, který je schopen zajistit naše nejdůležitější události, jako je World Padel Tour, Valencia Marathon a další, s jejich satelitní distribuční platformou. Tímto způsobem víme, že náš prémiový obsah se nejen spolehlivě dostane k našim fanouškům v celé oblasti EMEA v nejvyšší možné kvalitě, ale že jsme také schopni růst a přilákat nové publikum,“ řekla Laura Arnaiz, vedoucí rezervačního oddělení společnosti Telefonica Broadcast Services.

zdroj: SES





Reklama




Vybrané články